Watch Dogs: 30fps στα PlayStation 4 και Xbox One

H Ubisoft παραδέχθηκε ότι το επερχόμενο Action-Adventure δεν θα τρέχει στα 60fps.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο VideoGamer ο Jonathan Morin, υπεύθυνος σχεδιασμού του Watch Dogs, τόνισε πως η πολυαναμενόμενη δημιουργία της Ubisoft δεν θα τρέχει στα 60 frames ανά δευτερόλεπτο στις next gen κονσόλες.

Όπως όλα δείχνουν το Watch Dogs θα τρέχει στα 30fps και το μόνο παρήγορο είναι ότι η γαλλική εταιρεία

υπόσχεται ότι στις εκδόσεις για PS4 και Xbox One δεν θα υπάρχουν καθόλου πτώσεις του frame rate. O Morin δήλωσε χαρακτηριστικά: “Με δεδομένη την open world φύση του τίτλου θεωρούμε ότι το πιο σημαντικό είναι να παρέχουμε ένα σταθερό frame rate χωρίς διακυμάνσεις.”Εν τω μεταξύ, αξίζει να αναφέρουμε ότι για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν το Watch Dogs θα τρέχει σε native 1080p ανάλυση ή σε 720p.

Δείτε το gameplay βίντεο του Watch Dogs που έδωσε πρόσφατα στην δημοσιότητα η Ubisoft:

{youtube}TRAzrwRZ-T4|500|300{/youtube}

Θα πρέπει να τονίσουμε πως όταν ανακοινώθηκαν οι next gen κονσόλες οι περισσότεροι gamers περίμεναν ότι θα ήταν σε θέση να μας παρέχουν μια πραγματικά HD εμπειρία στα 1080p και στα 60fps. Με βάση τις παραπάνω δηλώσεις, αλλά και για τα όσα ως τώρα γνωρίζουμε, αναγκαστικά θα πρέπει να κατεβάσουμε τον πήχη των απαιτήσεων μας. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το Killzone: Shadow Fall θα τρέχει στα 30fps στο single-player, ενώ το Ryse: Son of Rome δεν θα τρέχει σε full HD, κοινώς στα 1080p. Μέχρι στιγμής τα μόνα next gen games που δείχνουν να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις είναι τα Battlefield 4 και Forza Motorsport 5, αν και όπως είναι αναμενόμενο αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και στην πράξη όταν επιτέλους τα πιάσουμε στα χέρια μας.

Το Watch Dogs θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox One, Xbox 360 και Wii U, ενώ στο PS4 θα διατεθεί στις 29 Νοεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα