Xbox One: Φήμη στα live streaming

Η Microsoft εισάγει το σύστημα φήμης και προειδοποιεί τους..."άτακτους" streamers!

Οι κονσόλες όγδοης γενιάς είναι γνωστό ότι συνδέονται με το Twitch.tv. Στην περίπτωση του Xbox One όμως, η Microsoft έχει εισάγει ένα reputation system, το οποίο αξιολογεί κάθε χρήστη.

Αν κάποιος χρήστης για παράδειγμα βρίσει,

τότε ενδέχεται να αλλάξει η φήμη στο προφίλ του κι αν αυτό παρατηρηθεί κατ' επανάληψη τότε η Microsoft διατηρεί το δικαίωμα να του απαγορεύσει να κάνει streaming στο Twitch!

Η πράσινη ένδειξη σημαίνει ότι το προφίλ σας έχει αξιολογηθεί ως "Καλό", οι κίτρινες και πορτοκαλί σημαίνουν ότι "θέλετε δουλειά" (ήσασταν..."ζωηροί" δηλαδή) και οι κόκκινες σημαίνουν "αποφύγετέ με". Η Microsoft σκέφτεται ακόμη και να προσφέρει κάποιες επιβραβεύσιες για τα προφίλ που θα παραμείνουν στην πράσινη ένδειξη.

Η πρώτη ανακατανομή των προφίλ θα γίνει αυτό το μήνα και όσοι από εσάς έχετε αποκτήσει Xbox One και είχατε ήδη κάποια αναφορά από άλλους χρήστες, ενδέχεται να αποκτήσετε κίτρινη ή πορτοκαλί ένδειξη. Πάντως, η Microsoft τονίζει ότι η περίπτωση που θα αλλάξει η αξιολόγηση ενός προφίλ θα είναι μόνο σε ακραίες περιπτώσεις. Τουλάχιστον έτσι έχει σχεδιαστεί ο αλγόρυθμος του συστήματός της.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του Xbox One και σχολιάστε τις στο Xbox forum μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα