Χbox One: Η Microsoft θα επενδύσει 1 δις δολάρια στα games

Στόχος η πρωτοποριακή τεχνολογία. Η Microsoft προχωράει σε μία τεράστια επένδυση ύψους 1 δις δολλαρίων (770 εκατομμύρια ευρώ) για τα games του Xbox One δείχνοντας έτσι ότι είναι πάνω από όλα μια παιχνιδομηχανή και όχι ένα "κέντρο ψυχαγωγίας", σύμφωνα με την συνέντευξη του γενικού διευθυντή των studios
της Microsoft Phil Spencer στο επίσημο περιοδικό του Xbox 360. H χρηματοδότηση θα αφορά κυρίως την δημιουργία exclusive τίτλων για το Xbox One, ο αριθμός των οποίων των πρώτο χρόνο θα φτάσει τα 15 και ανάμεσά τους θα βρίσκονται τα Ηalo 5, Ryse, Forza Motorsport 5 και Quantum Break. Ένα άλλο μέρος της χρηματοδότησης θα πάει στις εταιρείες ανάπτυξης νέων games. Επίσης ο Spencer τόνισε ότι οι developers της Microsoft δουλεύουν πάνω στη βελτίωση τεχνολογιών όπως το SmartGlass προσπαθώντας έτσι να προσφέρουν μοναδική εμπειρία gaming στους χρήστες μέσα από πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Άραγε θα καταφέρει η Microsoft να πάρει την πρωτιά στα exclusives και κυρίως να αποσβέσει την επένδυσή της μέσω των πωλήσεων του Xbox One; Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, δείτε αναλυτικά την παρουσίαση του Xbox One από την Microsoft.
Keywords
Τυχαία Θέματα