Επίδειξη δυνατοτήτων της Frostbite 3

Φρέσκιες πληροφορίες για τη μηχανή γραφικών της DICE.

Ένα νέο βίντεο δημοσίευσε η σουηδική ομάδα ανάπτυξης EA Dice μέσα από το οποίο παρουσιάζονται οι διάφορες αρετές της -αναμφίβολα ισχυρής- μηχανής γραφικών της. Ως γνωστόν το Battlefield 4 θα αποτελεί τον πρώτο τίτλο που θα χρησιμοποιεί την τελευταία εκδοχή της Frostbite, με τα Need for Speed:

Rivals, Dragon Age: Inquisition, Star Wars: Battlefront και Mirror’s Edge 2 να ακολουθούν.

Είναι φυσικό λοιπόν το πόνημα της DICE να αποτελεί το κύριο διαφημιστικό "όπλο" για τη νέα μηχανή γραφικών με το παρακάτω βίντεο να προσφέρει διόλου ευκαταφρόνητους λόγους για τους οποίους θα είναι σε θέση να τραβήξει τα βλέμματά σας.

{youtube}R9yVV6g3q7g|400|300{/youtube}

Αρχικά στο βίντεο παρουσιάζεται η δυναμική αλληλεπίδραση των κυμάτων αέρα με την χλωρίδα της εκάστοτε περιοχής, ακόμα και όταν πρόκειται για ωστικά κύματα. Συνεχίζοντας δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που μπορεί να προκληθεί στα περιβάλλοντα μέσα από ορισμένες ιδιαίτερα εντυπωσιακές σκηνές μικρής και μεγάλης κλίμακας. Έπειτα, το βίντεο μας αφήνει μία γεύση από την ποιότητα των εφέ του νερού, τα οποία θα επηρεάζουν σημαντικά το gameplay, ενώ τελειώνοντας επιδεικνύεται η προσπάθεια που δόθηκε για την όσο το δυνατόν ρεαλιστικότερη απεικόνιση των ματιών των διαφόρων χαρακτήρων.

Το Battlefield 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στη 1 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. Μέχρι τότε μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε καταφέρει η DICE με την Frostbite 2 στο review του Battlefield 3 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα