Xbox One: Pre-order με το Fifa 14 δωρεάν

"Μόνο για προπαραγγελίες" διορθώνει η Microsoft! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/8/13] Η Microsoft και η EA Sports επιβεβαίωσαν πριν από μερικά λεπτά ότι όσοι προπαραγγείλουν το Xbox One θα αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το Fifa 14. Οι δύο εταιρείες τόνισα ν επίσης ότι οι Xbox εκδόσεις του Fifa 14

Ultimate Team θα περιλαμβάνουν ως exclusive περιεχόμενο στα gold packs διάφορους θρυλικούς παίκτες του ποδοσφαίρου όπως τον Dennis Bergkamp, τον Freddie Ljungberg, τον Ruud Gulit, τον Pele, τον Gary Lineker και τον Patrick Vieira. Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο κάνοντας κλικ εδώ.

Να τονίσουμε ότι τα gold packs περιλαμβάνουν παίκτες και consumable αντικείμενα και μπορείτε να τα αποκτήσετε είτε με in-game coins (κερδίζοντας matches ή τουρνουά), είτε με Fifa points (τα αγοράζετε με πραγματικά χρήματα). Το αν θα καταφέρετε να αποκτήσετε πάντως κάποιον από τους παραπάνω παίκτες είναι καθαρά θέμα τύχης. Κατά κανόνα πάντως όσα περισσότερα gold packs αγοράσετε, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες σας να εντάξετε στο ρόστερ σας κάποιον θρυλικό παίκτη.

Δείτε την παρουσίαση του Xbox One στην E3 όπως την κατέγραψε το GameWorld.

[UPDATE 2: 2/9/13] 12 ημέρες μετά την Gamescom και η Microsoft ανακοινώνει, με μια σημαντική ομολογουμένως καθυστέρηση, ότι η προσφορά του Xbox One με το FIFA 14 θα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους το προπαραγγείλουν!

Αν προπαραγγείλετε λοιπόν το Xbox One τότε θα αποκτήσετε ένα δωρεάν FIFA 14 το οποίο θα μπορέσετε να κατεβάσετε μέσω του Xbox One. Δεν θα υπάρχει δηλαδή boxed δισκάκι. Θα μπορείτε όμως να δώσετε τον download code σε φίλου σας. Φυσικά η προσφορά αυτή θα ισχύσει μόνο για την Ευρώπη...προφανώς επειδή εδώ βλέπουμε περισσότερη μπάλα από τις άλλες ηπείρους.

Δείτε αναλυτικά την συνέντευξη τύπου της Microsoft και αναμείνατε για την ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας. Το κόστος της θα ανέρχεται στα 500 ευρώ.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα