Κατηγορία Free-to-play

Επέστρεψε, μαζί με το zoom εικόνων και την άμεση αναζήτηση στα reviews.

Σήμερα το upgrade στο GameWorld είχε αρκετά σημαντικά hotfixes!

Πιο συγκεκριμένα, η κατηγορία Free-to-play επέστρεψε και θα την βρείτε στο μενού Gamecore/Free-to-play. Φιλτράρει ως γνωστόν τις ειδήσεις από όλα τα free-to-play games. Έχουμε φιλτράρει αναδρομικά όλες τις ειδήσεις

από τον Μάιο μέχρι σήμερα. Επειδή το τζάμπα είναι το καλύτερο επισκεφθείτε την και θα βρείτε πολλά αξιόλογα games.

Το δεύτερο hotfix αφορά το zoom στις εικόνες των άρθρων. Ως γνωστόν τα reviews αλλά κυρίως τα previews (που δεν διαθέτουν game profile ή gallery όπως τα reviews) έχουν αρκετές εικόνες. Από σήμερα μπορείτε και πάλι να κάνετε zoom σε αυτές και να τις δείτε σε υψηλή ανάλυση.

Last but not least, η αναζήτηση πλέον δουλεύει ξανά και για τα reviews. Αν μεταβείτε πάνω δεξιά στο site τότε μπορείτε να πληκτρολογήσετε το όνομα του παιχνιδιού που θέλετε και μετά την λέξη review, προκειμένου να σας εμφανιστεί κατευθείαν το σχετικό review (π.χ. Destiny review). Αυτό σας διευκολύνει απ' το να αναζητάτε reviews καθώς για το διάστημα του upgrade έπρεπε εδώ και τρεις μήνες να γράφετε σκέτο το όνομα ενός παιχνιδιού.

Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι υπάρχουν κάποια παλιά reviews τα οποία λείπουν από την βάση και βρίσκονται ακόμη στον παλιό editor. Θα επιστρέψουν και αυτά με τη σειρά τους μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το μεγάλο upgrade του GameWorld θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, όπως έχουμε προγραμματίσει. Θα υπάρξει αναλυτική λίστα με όλα τα updates και τα bug fixes ώστε να μην χρειάζεται να ανατρέχετε σε παλιότερα άρθρα. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε και επίσημα τα game profiles.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα