NBA 2K15 με όλες τις ομάδες της Euroleague

Οι 14 ομάδες γίνονται...25. Ολόκληρη η Ευρωλίγκα παίζει μπάσκετ στο παρκέ της 2K Sports.

Όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο το GameWorld στην εκπομπή Users και όπως είχατε διαβάσει και μέσω της αποκλειστικής συνέντευξης με την 2K Sports, το NBA 2K14 πέρυσι πρόσθεσε κάποιες από τις ομάδες της Euroleague. Όπως είναι φυσικό όλοι οι φίλοι της σειράς

χάρηκαν δεόντως, καθώς για πρώτη φορά είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε με τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων ήταν και οι αντίστοιχες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της 2K Sports, στο NBA 2K15 πέρα από τις 14 ήδη υπάρχουσες ομάδες, θα προστεθούν ακόμα 11 φέτος, κάτι που σημαίνει ότι στο νεότερο μέλος της σειράς θα υπάρχουν όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες που αγωνίστηκαν στην Euroleague την περίοδο 2013-14. Μάλιστα, το ρόστερ τους θα είναι ανανεωμένο (μέσω του σχετικού patch) και θα περιλαμβάνει όλες τις νέες μεταγραφές!

Δείτε το τρέιλερ με τις δηλώσεις του Sergio Llull της Ρεάλ Μαδρίτης για την προσθήκη των ομάδων της Ευρωλίγκας στο NBA 2K15:

{youtube}AXf_fapM9Ok|500|300{/youtube}

Η πλήρης λίστα των ευρωπαϊκών συλλόγων της Euroleague που θα εμφανιστούν στο NBA 2K15 έχει ως εξής:

Alba Berlin
Anadolu Efes Istanbul
Brose Baskets Bamberg
Budivenlik Kiev
Crvena Zvezda Telekom Belgrade
CSKA Moscow
EA7 Emporio Armani Milan
FC Barcelona
FC Bayern Munich
Fenerbahce Ulker Istanbul
Galatasaray Liv Hospital Istanbul
JSF Nanterre
Laboral Kutxa Vitoria
Lietuvos Rytas Vilnius
Lokomotiv Kuban Krasnodar
Maccabi Electra Tel Aviv
Montepaschi Siena
Olympiakos Piraeus
Panathinaikos Athens
Partizan NIS Belgrade
Real Madrid
Stelmet Zielona Gora
Strasbourg
Unicaja Malaga
Zalgiris Kaunas

Ο πρόεδρος της Visual Studios Greg Thomas δήλωσε σχετικά ότι "Η αντίδραση των fans παγκοσμίως για την ένταξη των ευρωπαϊκών ομάδων στη σειρά NBA 2K ήταν φανταστική πέρυσι και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που αποφασίσαμε να προσθέσουμε όλες τις ομάδες της Euroleague στο NBA 2K15. Γνωρίζουμε ότι στην Ευρώπη υπάρχει πάθος για το μπάσκετ και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέσαμε περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες, κάνοντας το NBA 2K15 το πιο ολοκληρωμένο basketball game που υπάρχει".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας Jordi Bertomeu δήλωσε ότι "Μετά από ένα συναρπαστικό ξεκίνημα το περασμένο έτος, η συνεργασία μας με την 2K Sports κάνει ένα ισχυρό βήμα μπροστά με την επέκταση του αριθμού των διαθέσιμων ευρωπαϊκών ομάδων στο NBA 2K15. Το γεγονός ότι αρέσει το στυλ του ευρωπαϊκού μπάσκετ στους fans των video games έγινε ξεκάθαρο όταν προστέθηκαν (στο NBA 2K14) 14 ομάδες της Euroleague και είμαστε σίγουροι ότι η προσθήκη περισσότερων ομάδων στο NBA 2K15 θα κριθεί ως επιτυχής".

Θυμίζουμε ότι το εξώφυλλο του NBA 2K15 θα κοσμεί ο Kevin Durant, ο άσσος των Oklahoma City Thunder ο οποίος φέτος ανακηρύχθηκε MVP (Most Valuable Player) του NBA.

Διαβάστε το review του NBA 2K14 από τον Γρηγόρη Βούλγαρη και συζητήστε όλες τις ειδήσεις του NBA 2K15 στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

To ΝΒΑ 2Κ15 θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου για PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 και PS3.

Keywords
Τυχαία Θέματα