Προσφορές Star Wars σε Steam, PS3 και Xbox 360

Εξοικονομήστε μέχρι και 66% της αρχικής τιμής.

Το Steam έχει σε προσφορά πάνω από δέκα Star Wars games, σε τιμές περίπου 66% φθηνότερα από τις κανονικές, γιορτάζοντας έτσι το φετινό Σαββατοκύριακο "May the 4th be with you".

Στους παραπάνω τίτλους περιλαμβάνονται τα Star Wars: The Force Unleashed

και το sequel του, τα δύο Knights of the Old Republic, το κλασικό FPS Dark Forces και η συνέχειά του, τα Battlefront 2, Republic Commando και Starfighter. Ότι πρέπει για να μπείτε στο κλίμα του φανταστικού κόσμου της σειράς, τουλάχιστον όσοι δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα όλα ή κάποια από τα παραπάνω games!

Ακόμα, υπάρχουν εκπτώσεις σε ορισμένα Star Wars games για το Xbox 360 επίσης, όπως τα Lego Star Wars: The Complete Saga και The Clone Wars ή το Star Wars: The Force Unleashed και το sequel του, τα οποία προσφέρονται σε μισή τιμή στα πλαίσια το υ Deal of the Week.

Τα ίδια ισχύουν και για τους κατόχους PlayStation, καθώς έχουμε εκπτώσεις σε Star Wars games για PS3, PS4, PS Vita και PSP. Το The Force Unleashed 2 μαζί με διάφορα DLC είναι σε προσφορά για το PS3, ενώ υπάρχει το Star Wars Pinball σε έκπτωση για PS3 και PS4. Σε μειωμένη τιμή έρχονται και τα Star Wars: Battlefront 2, Lego Star Wars 3 και Star Wars: Force Unleashed για PSP και PS Vita.

Θυμίζουμε πως η εταιρεία ανάπτυξης του Battlefield DICE αναπτύσσει το νέο Star Wars: Battlefront, ενώ η Visceral του Dead Space με τον Amy Hennig (Uncharted) δουλέυουν σε ένα δικό τους μυστηριώδες Star Wars project, όπως ενδεχομένως και η BioWare.

Keywords
Τυχαία Θέματα