Συνέντευξη στον Ευτύχη Μπλέτσα

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη!

Στο τελευταίο YouTuber meeting οι επικεφαλείς του GameWorld.gr έδωσαν συνέντευξη στον Ευτύχη Μπλέτσα, στα πλαίσια της επίσκεψης του site μας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου και ήμασταν χορηγοί επικοινωνίας στο περίπτερο του EGaming.

Οι Users του GameWorld.gr (από αριστερά προς τα δεξιά Παντελής Δασκαλέλος, Χριστιάνα Θάνου και Μάνος Γρυπάρης) μίλησαν για το GameWorld, τις

εκπομπές, το Community και το πόσο έχει βοηθήσει το YouTube μέχρι σήμερα. Θα συμφωνείτε μαζί μας ότι το κανάλι μας στο YouTube αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι, καθώς θέλουμε καθημερινά να ανεβάζουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εκπομπές. Απών από το interview ήταν ο Γρηγόρης Βούλγαρης, καθότι...ε κάποιος έπρεπε να κρατάει την εκπομπή Users στην Αθήνα!

Δείτε την συνέντευξη:

{youtube}ysgZTokfB-o|500|300{/youtube}

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευτύχης είναι ο πρώτος που παρότρυνε όλους τους χρήστες του Internet στην Ελλάδα να δημιουργήσουν ένα δικό τους κανάλι στο YouTube, να ανεβάζουν βίντεο και να επενδύσουν σε αυτό, έτσω και ως δεύτερή τους δουλειά. Σήμερα η Ελλάδα διαθέτει κανάλια με δεκάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές.

Αν έχετε κι εσείς κανάλι στο YouTube διαφημίστε το στο σχετικό topic που ανοίξαμε στο YouTube forum του GameWorld! Μην ξεχνάτε να ανεβάζετε σε αυτό καθημερινά όλα τα νέα βίντεό σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα