Τηλεοπτικοί Users

Κάθε Δευτέρα στον SentraFM 103.3 και κάθε Παρασκευή στο YouTube!

Με αφορμή τα 10 χρόνια παρουσίας μας στα ερτζιανά, κάτι που ανακοινώσαμε χθες μαζί με τον διαγωνισμό του Football Manager 2014, οι Users έχουμε να σας κάνουμε μια σημαντική ανακοίνωση.

Από σήμερα οι Users θα εκπέμπουμε δύο φορές την εβδομάδα. Ραδιοφωνικά κάθε Δευτέρα 18:30-19:30 στον SentraFM 103.3 και κάθε Παρασκευή στις 19:00 στο YouTube Channel

του GameWorld.

Προχωρήσαμε σε αυτή την απόφαση καθότι πέρα απ' την μόνιμη παρουσία μας στα ερτζιανά εδώ και μια δεκαετία, νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης. Οι προτάσεις που είχαμε και που τελικά δεν προχώρησαν ήταν μόνο από μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς στα μεγαλύτερα κανάλια, το μπάτζετ υλοποίησης μιας τέτοιας εκπομπής και με τις προδιαγραφές που την θέλουμε, ξεφεύγει κατά πολύ.

Με δεδομένο το ότι το YouTube και το Facebook έχουν ανέβει κατά πολύ κι αυτό το διαπιστώνετε οι ίδιοι από την καθημερινή σας χρήση, ρίχνοντας κατά πολύ την τηλεθέαση της τηλεόρασης και σε συνδυασμό με το Game Maniacs που έφτασε τις 650.000 προβολές την πρώτη σεζόν, είμαστε βέβαιοι ότι η επιλογή μας είναι η καταλληλότερη. Εμπιστευόμαστε την δύναμη που μας παρέχει το YouTube και πιστεύουμε ότι το Game Maniacs είχε την μέγιστη δυνατή απήχηση που θα μπορούσε να έχει και που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να του την παρέχουν μόνο τα πολύ μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα. Αντίστοιχα, ελπίζουμε να σας έχουμε συμπαραστάτες στην νέα μας προσπάθεια.

Οι τηλεοπτικοί Users (ο όρος "τηλεοπτικοί" δεν είναι απόλυτα ακριβής λόγω YouTube αλλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος αντίστοιχος στα ελληνικά) θα σας περιμένουμε κάθε Παρασκευή στις 7 το βράδυ για να συζητήσουμε μαζί τα τελευταία νέα του χώρου των games και να απαντήσουμε στα email σας, τα οποία θα μπορείτε να μας στέλνετε στο live@gameworld.gr κατά την διάρκεια της εκπομπής, η διάρκεια της οποίας θα ξεπερνάει την μία ώρα και θα εξαρτάται κάθε φορά από την θεματολογία που θα έχουμε και φυσικά από τις συμμετοχές σας! Θα μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μαζί μας άμεσα κατά την διάρκεια της εκπομπής με το μικρόφωνό σας, μέσω του Mumble Voice Chat, o server του οποίου χτύπησε το "ταβάνι" των 50 ατόμων στο πρώτο μας live event όπου παίξαμε μαζί League of Legends.

Για να μας ακούσετε συντονιστείτε λοιπόν κάθε Δευτέρα 18:30-19:30 στον Sentra 103.3 (online απ' το Live24.gr) και κάθε Παρασκευή από τις 19:00 και μετά, σε link το οποίο θα σας δίνουμε στην κεντρική σελίδα του GameWorld.gr και στη Facebook Page.

Καλή ακρόαση και καλή διασκέδαση. Σας περιμένουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα