Το GameWorld No.1 στους διαγωνισμούς για το 2012

Μοιράσαμε πάνω από 15.000 ευρώ σε δώρα, 8 κονσόλες και εκατοντάδες games!

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι το GameWorld σημείωσε άλλη μια μεγάλη πρωτιά για το 2012, καθότι ήταν το Νο.1 game site και στους διαγωνισμούς, κάτι που ισχύει άλλωστε τα τελευταία χρόνια.

Κατά το έτος που μας πέρασε και με τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, ίσως ορισμένοι από εσάς να αντιμετωπίσατε οικονομικά προβλήματα, τα οποία ενδεχομένως σας απομάκρυναν από το gaming, μια ασχολία που μας είναι

άκρως απαραίτητη για την ψυχαγωγία μας. Σε τέτοιες εποχές κρίσης που διανύουμε, οι φετινοί αριθμοί του GameWorld στους διαγωνισμούς είναι αρκετά ενθαρρυντικοί, καθώς τη χρονιά που πέρασε σας μοιράσαμε δώρα συνολικής αξίας 15.843 ευρώ! Ανάμεσα σε αυτά τα δώρα συγκαταλέγονται 8 κονσόλες, 3 σκληροί δίσκοι, 269 games, 3 περιφερειακά και εκατοντάδες ακόμη extras. Οι διαγωνισμοί αυτοί διεξήχθησαν σε όλα τα επίπεδα. Στο site, στην εκπομπή Users, στη σελίδα μας στο Facebook, ακόμα και στο GameWorld TV.

Δείτε αναλυτικά όλα τα δώρα που κληρώσαμε τους τελευταίους 12 μήνες:

Κονσόλες
4 PlayStation Vita από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
2 κονσόλες Wii U από την Nortec και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
1 κονσόλα PlayStation 3 Super Slim με Assassin's Creed 3 απ' την Sony
1 κονσόλα Xbox 360 με Halo 4 απ' την Microsoft Hellas

Hardware
3 σκληροί δίσκοι Xbox 360 320GB απ' την Microsoft Hellas

Games
243 games
60 Steam codes
50 HumbleBundle packs
10 PSN vouchers
5 mobile games
3 DLC codes

Περιφερειακά
2 ασύρματες τιμονιέρες Forza Motorsport 4
1 Razer Hydra Motion Controller

Software
25 Antivirus

Online vouchers
500 ψηφιακά t-shirts Pro Evolution Soccer 2013
30 συνδρομές Xbox Live
1 κάρτα αγορών PS3

Άλλα δώρα
80 beta keys
60 αφίσες
49 Τ-shirts
40 lanyards
1 βιβλίο

Μεγαλύτερος διαγωνισμός ήταν φυσικά το Game of the Year 2012, η κορυφαία online ψηφοφορία για το παιχνίδι της χρονιάς που διεξάγεται εδώ και τέσσερα χρόνια. Το Game of the Year μοίρασε περίπου το μισό από το συνολικό ποσό σε δώρα (6.500 ευρώ). Θα θέλαμε λοιπόν να σας ευχαριστήσουμε για τη μέχρι τώρα συμμετοχή σας και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και στο μέλλον, ώστε να σπάσουμε ένα ακόμη ρεκόρ.

Watch YouTube video

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις εταιρείες που μας βοήθησαν να επιτύχουμε άλλο ένα μεγάλο επίτευγμα, αλλά και όλους εσάς που συμμετείχατε, διαδώσατε το GameWorld και μας στηρίξατε!

Αν μείνατε ικανοποιημένοι απ' τους διαγωνισμούς του GameWorld και θέλετε να διαδώσετε το νέο, παρακαλούμε κάντε Like/Tweet στο πάνω μέρος της είδησης για να ενημερώσετε τους φίλους σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα