Skullgirls Review
Όταν πρωτοάκουσα για το Skullgirls, κάποιους μήνες πριν, δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Ένα downloadable tag-team fighting game δεν ήταν αυτό που έλειπε από τη κονσόλα μου. Όλα άλλαξαν όταν κάποια στιγμή είδα εικόνες και ένα art spotlight με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Ο μοναδικός σχεδιασμός τους μου κίνησε το ενδιαφέρον και με έκανε να ψάξω να μάθω περισσότερα για το παιχνίδι αυτό. Τότε έμαθα πως πρόκειται για ένα fighting
Στον κόσμο του παιχνιδιού, το Canopy Kingdom, υπάρχει ένα παντοδύναμο αντικείμενο ονόματι Skull Heart, το οποίο έχει τη δύναμη να πραγματοποιήσει την ευχή σε μια οποιαδήποτε νέα γυναίκα. Το πρόβλημα είναι ότι αν αυτή δεν έχει αγνή καρδιά, τότε θα μεταμορφωθεί στο διαβολικό Skullgirl, ένα παντοδύναμο και μοχθηρό πλάσμα που καταδυναστεύει την ανθρωπότητα και υπηρετεί σκοτεινούς και μυστηριώδεις αφέντες. Ένα κοριτσάκι, η Marie, είναι το τωρινό Skullgirl και οκτώ πολεμίστριες , καθεμία με τους δικούς της σκοπούς, θέλουν να την νικήσουν και να αποκτήσουν το πανίσχυρο Skull Heart.
Η υπόθεση, όπως βλέπετε, είναι αρκετά κλασική για fighting game. Ένα δυνατό “αντικείμενο” που θέλουν όλοι οι πολεμιστές, άλλος για να γίνει ο δυνατότερος μαχητής του πλανήτη, άλλος για να αναστήσει αγαπημένους, άλλος για να φτιάξει Λούνα Παρκ κ.ο.κ. Αρκεί ένας λόγος για να βρεθούν όλα τα παιδιά και να αρχίσουν να κοπανάνε ο ένας τον άλλο. Από αυτή την άποψη, το Skullgirls τα καταφέρνει με μια άνω του μετρίου, αν και όχι πολύ ξεχωριστή, ιστορία. Μάλιστα, οι ιστορίες μερικών απο τα κορίτσια είναι πιο διασκεδαστικές ή περίπλοκες (το τέλος της Double, για παράδειγμα, ακόμα δεν το έχω καταλάβει) από ότι περίμενα. Ο δε κόσμος του παιχνιδιού είναι ευχάριστα και απρόσμενα καλοδουλεμένος.
Zombie Catgirls vs Ninja Nurses!
Το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς στο Skullgirls, όμως, είναι ο αισθητικός τομέας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θυμίζει ευχάριστα τα παλιά 2D fighting games, όπως το Super Street Fighter 2 και το Marvel vs. Capcom 2. Οι κοπέλες είναι πανέμορφα (όχι απαραίτητα πανέμορφες) σχεδιασμένες, με μεγάλη ποικιλία και ένα πραγματικά τεράστιο αριθμό διαφορετικών κινήσεων, όλες τους animated με μεράκι και ταλέντο. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως ο αισθητικός σχεδιασμός τους συμβαδίζει τέλεια με τον τρόπο που πολεμάνε.
Η Peacock για παράδειγμα, ένα 13χρονο cyborg που έχει μανία με παλιά καρτούν, πολεμάει χρησιμοποιώντας βόμβες, αμόνια που πέφτουν, πούρα που ανατινάζονται και ότι άλλο μπορούσε να έχει θέση σε ένα διεστραμμένο καρτούν του ’30, (μισή Minnie Mouse, μισή Terminator) και όλα αυτά στηρίζουν και ταιριάζουν στο ρόλο της σ
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Τεχνολογία
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game 2.0

- Τελευταία Νέα Game 2.0
- Skullgirls Review
- Σκληρή μάχη PS3 – Xbox 360 για την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία
- Ζήστε ολόκληρο το έπος της αντίστασης με τη Resistance Trilogy
- Εξελίξεις με το Metal Gear Rising
- 17 εκατομμύρια 3DS κυκλοφορούν ανάμεσά μας
- Όνειρο απατηλό το TimeSplitters 4
- Rayman Legends: O θρύλος του Rayman στο Wii U
- Κυριαρχήστε στον Ατλαντικό με το Silent Hunter Online
- Άντρο… πειρατείας το Android
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Τεχνολογία
- Αpple Store στην Κρήτη !
- AeroPad Two: iPod, iPad και iPhone Dock ηχείο
- Οι πωλήσεις των κονσολών
- Επιβεβαιώθηκε το Rayman Legends
- Νέο Lenovo IdeaPad Y480 Laptop με Ivy Bridge επεξεργαστή
- Οι Anonymous χάκαραν το International Police Association(Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών) Website
- Φοιτητής του MIT κατάφερε να κατασκευάσει κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας… ξύλο
- O Steve Wozniak προτιμά τα Windows Phone από το Android
- Τα αδέρφια Winklevoss του… Facebook επανέρχονται! [video]
- Call of Duty: Black Ops 2