Τα νέα 3DS και 3DS XL στην Ευρώπη

Τα νέα 3DS και 3DS XL επιτέλους έρχονται στην Ευρώπη. Όπως ανακοίνωσε η Nintendo, τα νέα 3DS και 3DS XL βγαίνουν 13 Φεβρουαρίου, ταυτόχρονα με τα Zelda: Majora's Mask 3D και Monster Hunter

4 Ultimate. Το νέο 3DS και το νέο 3DS XL έχουν 1,2 φορές μεγαλύτερη οθόνη, νέα κουμπιά ZL/ZR και μοχλό C, δυνατότερο επεξεργαστή για πιο γρήγορο κατέβασμα και φόρτωση, πιο σταθερό 3D και ενσωματωμένη τεχνολογία NFC για αλληλεπίδραση με amiibo. To νέο 3DS XL υπάρχει σε μαύρο και μπλε χρώμα, ενώ το νέο 3DS υπάρχει σε μαύρο και άσπρο χρώμα αλλά δέχεται και διαφορετικές πλάκες κάλυψης. Επίσης το νέο 3DS XL θα είναι διαθέσιμο και σε ειδική έκδοση με προεγκατεστημένο το Zelda: Majora's Mask 3D και με εμφάνιση εμπνευσμένη από το παιχνίδι, αλλά και σε ειδική έκδοση με προεγκατεστημένο το Monster Hunter 4 Ultimate και με εμφάνιση εμπνευσμένη από το παιχνίδι. Δείτε τα νέα 3DS και 3DS XL παρακάτω και πείτε μας αν και ποιο σκοπεύετε να τσιμπήσετε!

UPDATE: Στην Ελλάδα το νέο 3DS κοστίζει 190 ευρώ και το νέο 3DS XL κοστίζει 230 ευρώ. Το νέο 3DS XL Zelda: Majora's Mask 3D Edition και το νέο 3DS XL Monster Hunter 4 Ultimate Edition κοστίζουν 260 ευρώ.

Game20.gr, το Άσυλο των gamers

Keywords
Τυχαία Θέματα