O πολιτικός αμοραλισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο

22:27 4/9/2015 - Πηγή: Antinews

O πολιτικός αμοραλισμός του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει προηγούμενο. Οι προσφάτως μνημονιακοί που ήταν κάποτε αντιμνημονιακοί αλλά υπέγραψαν την χειρότερη συμφωνία στην ιστορία, τώρα σηκώνουν ξανά το ψεύτικο μπαϊράκι του αντιμνημονιακού. Ο λόγος; Δεν τους βγαίνει τίποτε, έχουν εξευτελιστεί στην ελληνική κοινωνία, τους τσακίζουν οι δημοσκοπήσεις οπότε επιστρέφουν στην παλιά δοκιμασμένη συνταγή της πλάνης.

Χαρακτηριστικές είναι

οι κορώνες που βγάζει ο Τσίπρας στις ομιλίες του, ακόμη πιο χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της Όλγας Γεροβασίλη η οποία τι είπε: Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστεί μόνο με όποιον θεωρεί ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα συνεργαστεί με τον... Λαφαζάνη, τον Κουτσούμπα και τον Νίκο Μιχαλολιάκο; Διότι αυτοί είναι οι αντιμνημονιακοί που έμειναν αφού ο Πανούλης πάει για βρούβες.

Σκεφτείτε το εξής απίθανο. Το κόμμα που στις 12 Ιουλίου αποδέχθηκε το τρίτο μνημόνιο, που το ψήφισε στη Βουλή αφού έκανε μια σειρά από πραξικοπήματα, τώρα λέει ότι θα συνεργαστεί με αυτούς που δεν το θέλουν! Απίθανα πράγματα που χρήζουν ψυχιατρικής έρευνας.

Μα καλά, αν αφήνουν παράθυρο συνεργασίας με τον Λαφαζάνη και τη Ζωή γιατί τους άφησαν να φύγουν;

Αν πράγματι στην Κουμουνδούρου δεν είναι για το... Δαφνί τότε κάτι άλλο κρύβεται. Διότι είναι παράλογο να ζητάς από τον κόσμο που σε ποσοστό 80% θέλει την παραμονή της χώρας στο ευρώ να ψηφίσει τα κόμματα που θέλουν τη δραχμή.

Υπάρχει πιθανότατα κι ένα ακόμη σενάριο. Αυτό της δημιουργίας ενός αντιευρωπαϊκού μετώπου το οποίο θα πάει κόντρα σε όποια κυβέρνηση γίνει με κορμό τη ΝΔ. Αν δηλαδή οι ευρωπαϊκές δυνάμεις της Βουλής συγκροτήσουν μια κυβέρνηση που θα «κτίσει» πάνω στην τελευταία ελπίδα της Ελλάδας για έξοδο από την κρίση τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει φτιάξει ένα μέτωπο με κορμό τον ίδιο και δορυφόρους τους υπόλοιπους αντιευρωπαϊστές. Άλλωστε, βλέπει ότι δεν τραβάει στις δημοσκοπήσεις και ετοιμάζει πιθανότατα τη νέα... αντιμνημονιακή στροφή του.

Δυστυχώς για την Ελλάδα υπάρχουν και οι προδότες. Αυτοί που βάζουν τον εαυτούλη τους και το κόμμα τους πάνω από την πατρίδα. Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του ετοιμάζονται να παίξουν ένα ακόμη βρόμικο παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Μη νομίζετε ότι την έχουμε... σκαπουλάρει. Ένα «ατύχημα» ή μια κοινωνική έκρηξη με τα... τάγματα της Αριστεράς και των αναρχικών να καίνε την Αθήνα, μπορεί να καταστρέψει κάθε προσπάθεια. Και τότε θα γελάνε και τα μουστάκια των δραχμολάγνων.

Λέτε όλο αυτό που συμβαίνει στο χώρο της Αριστεράς να είναι ένα σχέδιο για μια πιο... ομαλή μετάβαση στο όνειρο της δραχμής; Λέτε τα επιχειρηματικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα