Ανασχηματισμός του ενός και μοναδικού σταρ!

Όταν ο Καμένος έλεγε «θα το κάνουμε Κούγκι», εννοούσε τον ανασχηματισμό;

Πρώτη φορά αριστερά και βάζει εργοστασιάρχη στην κοινωνική ασφάλιση; Πότε θα δικαιωθεί το προλεταριάτο, σύντροφοι;

Έπαιζε και για το Υγείας ο Χαϊκάλης καθώς έχει ασχοληθεί επί μακρόν με την πυθαγόρεια διατροφή, που καταπολεμά ω γνωστόν το 95% των ασθενειών.

Το αληθινό νόημα του ανασχηματισμού είναι πιείτε κανά τσίπουρο και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.

Ο Πάντζας στην απέξω. Το λες και ρατσισμό προς την τρίτη ηλικία.

Μπέζος, Ψάλτης,

Φιλιππίδης έπονται στην επετηρίδα;

Έξαλλη η αδικημένη Ξουλίδου. Ουδείς (ψεκασμένος) Προφήτης στον τόπο του.

Μεγαλεία ο ...Μπαλαφούτης. Τελικά δεν μάθαμε τι απέγινε με εκείνη την απόπειρα δωροδοκίας για να ψηφίσει Σταύρο Δήμα.

Κατά γενική ομολογία όμως στα καθήκοντα του διαχειριστή ήταν άψογος, με ιδιαίτερη επιτυχία στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει καθήκοντα υφυπουργού Εργασίας, μέσω ανακοίνωσής του.

Όπως εξηγεί, έχοντας διατελέσει τα τρία τελευταία χρόνια τομεάρχης κοινοβουλευτικής ευθύνης για θέματα εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων και γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία θα δώσει τη μάχη προκειμένου να συμβάλλει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό στην δημιουργία κατάλληλων συνθηκών, ώστε να διαμορφωθεί ένα εργασιακό περιβάλλον ισονομίας και αξιοκρατίας με κύριο γνώμονα την εργασιακή ειρήνη και την εργασιακή ηθική.

Φοβερή ανακοίνωση. Ο Χαϊκάλης θα είναι αξιοπρεπής στην άσκηση των καθηκόντων του, για τον απλούστατο λόγο, ότι τον βλέπει σαν ακόμη έναν απαιτητικό ρόλο.

Την 29η Ιουνίου είχε τουιτάρει στο πλαίσιο υπεράσπισης "του περήφανου και ηρωικού όχι": «αν λαχταράς τη Λευτεριά, σε ξένους μην ελπίζεις, πάρτη ο ίδιος αν μπορείς, αλλιώς δεν την αξίζεις» (Ν. Καζαντζάκης).

Από τα γουναράδικα, νέο ραντεβού στα τσιπουράδικα.

Μικρός Οδυσσέας

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα