Αντάρτικο της ΟΝΝΕΔ υπέρ Μαρινάκη;

11:26 9/5/2014 - Πηγή: Antinews

Διαβάσαμε ότι ο… Νίκος Γιούτσος στηρίζει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον «δήμαρχο» Γιάννη Μώραλη και θυμηθήκαμε το «έμπαινε Γιούτσο» στο Καραϊσκάκη. Όμως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού – νέος Μπερλουσκόνι δεν μένει μόνο στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, δίνει χώρο και στα νιάτα, όχι μόνο του Πειραιά. Έτσι, λοιπόν, συναντήθηκε, λέει, με πολλά στελέχη της ΟΝΝΕΔ,

δηλαδή της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Πήγαν λοιπόν τα «γαλάζια» παλικάρια να εκδηλώσουν την στήριξή τους στον μεγάλο ολυμπιακό ηγέτη που κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο, αλλά όπως λέει ο ίδιος έχει μόνο όραμα για τον Πειραιά, αν ήθελε να κάνει κόμμα θα το έκανε.

Μαζί με τους Οννεδίτες, που νέοι είναι ποιος να τους ελέγξει (ο γραμματέας της ΝΔ που ξέρει από νιάτα μήπως ακούει;) τον κ. Μαρινάκη συνάντησε και ένα άλλο… τζόβενο της πολιτικής, ο βουλευτής Ηρακλείου και «κολλητός» της Ντόρας, Λευτέρης Αυγενάκης. Είναι λένε πολύ μεγάλος φαν του Μαρινάκη και της προσπάθειας που κάνει και γι’ αυτό πήγε μαζί με τους γαλάζιους νεολαίους να δώσει κι αυτός την ευχή του στον Μώραλη. Προφανώς επειδή δεν μπορεί απροκάλυπτα η φιλενάδα του η Ντόρα να το έστειλε εκπρόσωπο.

Καλά για τον Αυγενάκη ισχύουν όλα αυτά που λέγονται περί αχαριστίας. Για τους Οννεδίτες που είναι λένε και υψηλόβαθμα στελέχη τι ισχύει; Ότι κάνουν αντάρτικο στην επίσημη γραμμή του κόμματος; Ότι κανείς δεν τους τραβάει κανένα αυτάκι; Ή ότι με λίγα τζάμπα εισιτήρια στα επίσημα του Ολυμπιακού μπορεί κανείς να γίνει ότι θέλει το αφεντικό;

Που να μη ζητούσε συστράτευση ο Σαμαράς δηλαδή τι θα γινόταν; Εδώ τώρα βουλευτές και στελέχη παίζουν προσωπικά παιχνίδια και είναι ικανοί μέχρι και τον Τσίπρα να κάνουν πρωθυπουργό.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα