Από φίλοι εχθροί Μανιάτης-Κατσουράνης

Οι όμορφες φιλίες όμορφα καίγονται.

Κάπως έτσι θα μπορούσε να γραφτεί το τέλος μια φιλίας όπως αυτής του Κώστα Κατσουράνη και του Γιώργου Μανιάτη που πέρασε στην ιστορία λίγο πρίν τελειώσει ο επεισοδιακός ημιτελικός της Τούμπας.

Ήταν το 85ο λεπτό όταν ο Κατσουράνης που είχε βγει αλλαγή σηκώθηκε από τον πάγκο και προσπάθησε να παρεμποδίσει τον Μανιάτη να εκτελέσει το πλάγιο που είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Οι δυο συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα εδώ και πολλά χρόνια άρχισαν να ανταλλάσσουν κουβέντες ο ένας με τον άλλο και κάποια στιγμή ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο. Με την ένταση του αγώνα να χτυπάει κόκκινο γύρο τους ήρθε η κίνηση του παίκτη του ΠΑΟΚ να προσπαθεί να κουτουλήσει τον Μανιάτη.

Και μόνο η κίνηση έκανε έξαλλο τον διεθνή παίκτη του Ολυμπιακού που προσπάθησε να πιαστεί στα χέρια με τον συμπαίκτη του στην Εθνική . Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προστάτευσαν τον παίκτη τους αλλά ο Μανιάτης έμοιαζε ταύρος σε υαλοπωλείο .

Μετά την αποβολή του τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα αφού κατά την αποχώρησή του στην φυσούνα επιχείρησε εκ νέου να επιτεθεί στον Κατσουράνη. Κι εκεί τελείωσε η τηλεοπτική ...τουλάχιστον μονομαχία.

Είναι όμως σίγουρο ότι θα συνεχιστεί πλέον στις τάξεις της Εθνικής ομάδας η οποία έχει το πολύ μεγάλο ραντεβού το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας. Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν σφραγίσει την παρουσία τους στην αποστολή του Μουντιάλ και πλέον το μπαλάκι πέφτει στον Φερνάντο Σάντος που θα αναλάβει ρόλο διαμεσολαβητή για να κατευνάσει τα πνεύματα. Αν τα καταφέρει..

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα