Από πότε έγινε ο Κακλαμάνης Καραμανλικός;

Η πολιτική αμνησία του Νικήτα Κακλαμάνη συνεχίζεται και πλέον εξελίσσεται σε πολιτική αήθεια. Βλέποντας ότι οι μόνες ελπίδες που έχει στις εκλογές είναι να ξεπεράσει τον… Βασίλη Καπερνάρο και συνεχίζοντας την υπονόμευση της ΝΔ, βγήκε στον Γιώργο Τράγκα για να πει τα απίστευτα.

Απευθύνθηκε στους Καραμανλικούς και τους ζήτησε να ψηφίσουν αυτόν κι όχι τον Σπηλιωτόπουλο. Είπε: «Εγώ απευθύνομαι σε όλους τους Αθηναίους, απευθύνομαι στο Καραμανλικό

μπλοκ των Αθηναίων και τους λέω: Αν θέλετε να μην έχουμε ξανά τον ανύπαρκτο Καμίνη δήμαρχο, στείλτε το μήνυμα σας μέσα από το πρόσωπο αυτό, που δεν θέλει η κομματική και πολιτική ηγεσία, δηλαδή τον Νικήτα Κακλαμάνη. Όλα τα άλλα είναι «άλλα λόγια» να αγαπιόμαστε…»

Το ίδιο μήνυμα στέλνει και με χιλιάδες SMS

Από πότε έγινε ο Κακλαμάνης Καραμανλικός; Αυτός δεν ήταν Σαμαρικός; Στον Σαμαρά δεν οφείλει την πολιτική του επιβίωση; Και καλά. Τον Καραμανλή τον ρώτησε για το που πρέπει να ψηφίσουν οι καραμανλικοί;

Στο κάτω – κάτω η κίνησή του αυτή και μόνο δείχνει ότι ο μοναδικός σκοπός του είναι να διχάσει την παράταξη κι όχι να ενώσει σε έναν αγώνα ενάντια στον Καμίνη, τον Σακελλαρίδη και τον Κασιδιάρη. Υπονομευτής της ενότητας της Δεξιάς είναι και γι’ αυτό θα μείνει στην ιστορία σε περίπτωση που εκλεγεί ο Καμίνης ή περάσει στον β’ γύρο ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

Βεβαίως μιλάει πάντα εκ του ασφαλούς. Τη βουλευτική του έδρα την κράτησε και θα συνεχίσει να πηγαίνει στη Βουλή να κάνει τζάμπα μαγκιές και να το παίζει «παιδί του λαού». Και θα συνεχίζει να βγαίνει και να μιλάει στον… Καραμανλικό Γιώργο Τράγκα που πλούτισε την εποχή που η διαφημιστική δαπάνη μοιράζονταν μόνο για την πάρτη του.

Για να καταλάβει κανείς τον πανικό από την απαξίωση που εισπράττει από τον αθηναϊκό λαό κατήγγειλε ότι ο Σπηλιωτόπουλος παίρνει τηλέφωνα ακόμη και σε υποψήφιους του συνδυασμού του για να τον ψηφίσουν. Φοβερή καταγγελία ενός παλαιοκομματικού που δεν ξέρει να χάνει και δεν ξέρει να προσαρμόζεται στις ανάγκες της Αθήνας και της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα