Χοντρό «στήσιμο» Κοντονή στους Ομοσπονδιάρχες

19:45 1/4/2015 - Πηγή: Antinews

"Βράζουν" οι Ομοσπονδιάρχες με την στάση του Σταύρου Κοντονή να ματαιώσει την επίσκεψή του στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής το μεσημέρι της Τρίτης και να δώσει το παρών στην Ολομέλεια που είχε συγκληθεί για να τον συναντήσει.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ειδοποίησε τον πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Ολομέλειας επικαλούμενος κάποιους σοβαρούς προσωπικούς λόγους ωστόσο δεν έπεισε κανέναν από τους προέδρους των Ομοσπονδιών που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διατύπωσαν την δυσαρέσκειά τους για

την μη πραγματοποίηση της συνάντησης.

Και είχαν πολλά να συζητήσουν σε αυτή τη συνάντηση με τον υφυπουργό αφού μπήκαμε ήδη στον 4ο μήνα του 2015 και δεν έχει μπει ούτε ευρώ στα ταμία των ομοσπονδιών με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας σε όλα τα αθλήματα.

Ο Σταύρος Κοντονής έχει μιλήσει κατ’ ιδίαν με τους περισσότερους προέδρους των αθλητικών ομοσπονδιών ωστόσο τους έχει όλους στο περίμενε αυξάνοντας την αγωνία καθώς περνάει ο καιρός και προϋπολογισμοί δεν υπάρχουν.

Στην συγκεκριμένη Ολομέλεια που έλαμψε δια της απουσίας του κατατέθηκαν από σχεδόν όλους τους παριστάμενους διάφορες προτάσεις για την αντιμετώπιση αυτής της οικονομικής ανομβρίας και ήδη με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΟΕ ετοιμάζεται μια επιστολή προκειμένου να κατατεθούν όλες αυτές συγκεντρωτικά. Εκτός κι αν την προλάβει με την κατάθεση της πρώτης δόσης για το 2015.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα