Έριξαν άδεια για να πιάσουν γεμάτα και τώρα διαψεύδουν

Αυτό που ήθελε η κυβέρνηση το πέτυχε και τώρα το… διαψεύδει. Η ιδέα της κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας που «έπαιξε» τις τελευταίες ώρες ήταν ιδέα κυβερνητικών στελεχών κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου. Έριξαν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Ήδη τα γνωστά εξαπτέρυγα όπως ο Καρατζαφέρης «τσίμπησαν» και θυμήθηκαν ότι είναι δική τους πρόταση η κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Από

την άλλη, η ίδια η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει ένα πατριωτικό στυλάκι. Να δημιουργήσει ενοχές στα υπόλοιπα κόμματα που διαφωνούν σε μια τέτοια εθνική προσπάθεια. Να προσπαθήσουν να στριμώξουν το Σαμαρά και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο για ποιος θέλει τη σωτηρία της πατρίδας.

Το ΠΑΣΟΚ δηλαδή που διέλυσε τα πάντα, που έχει φτάσει την Ελλάδα στη χρεοκοπία επιχειρεί τώρα να βάλει στο κάδρο και όσους αρνήθηκαν από την αρχή να βάλουν στην περιπέτεια τη χώρα.

Έρχεται λοιπόν ο Η. Μόσιαλος να διαψεύσει το δημοσίευμα της Ημερησίας περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας και μάλιστα να κάνει και μαθήματα πατριωτικής διάθεσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή του: «Τα διακινούμενα σήμερα από μερίδα του Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, δήθεν σενάρια που αναφέρονται στον Πρωθυπουργό, Γιώργο Α. Παπανδρέου και σε επικείμενες πρωτοβουλίες του, ακόμη κι αν είναι προϊόντα φαντασίας, είναι απαράδεκτα και ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια.
Είναι φανερό ότι, την ώρα που ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση δίνουν μαζί με τον Ελληνικό λαό έναν μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία της χώρας, με όλες αυτές τις δήθεν πληροφορίες, όσο κι αν επιχειρείται, δεν πλήττονται οι προσπάθειες του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, αλλά υπονομεύεται η πολιτική σταθερότητα, η ομαλή πορεία της χώρας και απειλείται το εθνικό και δημόσιο συμφέρον.
Αυτή την ώρα της μεγάλης μάχης οφείλουν όλοι να συστρατευθούν στην προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας.»

Αφού, λοιπόν, διέρρευσαν τις πληροφορίες για τις προθέσεις του Γ. Παπανδρέου, αφού δημιούργησαν ντόρο και έστρωσαν το χαλί για να αποδεχθεί η κοινωνία μια «εθνική συμφιλίωση» τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτε και δείχνουν και «τσαντισμένοι» με τα σενάρια. Όμως, είναι γνωστό στη δημοσιογραφία πως όταν διαψεύδεται μια είδηση τότε είναι σίγουρα αληθινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα