Η «φιλελεύθερη πλατφόρμα» της Ντόρας

14:24 4/3/2015 - Πηγή: Antinews

Τεχνηέντως διοχετεύτηκε η πληροφορία ότι η Ντόρα ετοιμάζει ιστορική και βαρυσήμαντη τοποθέτηση ως απάντηση στις προκλήσεις των καιρών για την αυριανή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Η παρέμβαση της θα κινηθεί σε τρία επίπεδα: ένα θεσμικό, ένα ιδεολογικό και ένα χρονολογικό:

Βλέποντας τη «λαϊκάντζα», που αυτοαποκαλείται ανανέωση, να καταλαμβάνει το Κοινοβούλιο θα προτείνει:

1. Να μην προκρίνονται για τα ψηφοδέλτια όσοι/όσες δεν έχουν κλείσει το 50ό έτος της ηλικίας τους

(χωρίς το ΦΠΑ και την 29/11 κάθε έτους) και δεν έχουν συμβολαιογραφική πράξη παραχώρησης τιμαρίου εξουσίας από παλιό κοινοβουλευτικό του κόμματος.

2. Να θεσπιστεί ποσόστωση στα όργανα του κόμματος για την οικογενειοκρατία, προκειμένου το κόμμα να μη χάσει το ελιτίστικο πνεύμα του και την κληρονομική διαδοχή στις θέσεις και τα αξιώματα.

Στο ιδεολογικό επίπεδο αναμένεται να κατέβει με την «φιλελεύθερη πλατφόρμα», αναλλοίωτη ιδεολογικά από την εποχή του Ελευθέριου Βενιζέλου. Προστατευμένη ονομασία προέλευσης, made in Crete και τα σχετικά.

Στο χρονολογικό επίπεδο, αναμένεται να ζητήσει από την ΚΟ να αποφασίσει ότι δεν βρισκόμαστε στο 2015, αλλά στο 2009. Είναι Άνοιξη, η Κυβέρνηση Καραμανλή πνέει τα λοίσθια και ουδείς σώφρων ποντάρει εναντίον της για τη διαδοχή. Να παραγραφούν για το κόμμα όσα έγιναν στο μεσοδιάστημα και τα αρμόδια όργανα να την αποκαταστήσουν, όσον αφορά τη διαγραφή της. Ως απλός στρατιώτης θα προσφέρει και από τη θέση της Προέδρου. Κάποιου Πολιτικού Ινστιτούτου.

Οι πρώην Δημοκράτες Συμμαχητές της Ντόρας θα φροντίσουν για την υπερπροβολή των θέσεων της στα φίλια ραδιοτηλεοπτικά μέσα και στα κοινωνικά δίκτυα. Το μήνυμα που πρέπει να περάσει, το οποίο και επικροτούμε είναι εν ολίγοις: η Ντόρα κι αν επέρασε ανθεί και φέρει κι άλλο.

Ανανέωση τώρα στη ΝΔ, με μεταβατικό Πρόεδρο τον Πικραμμένο. Εν τω μεταξύ ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάζει τη χώρα ανενόχλητος με σύνθημα «πρώτη φορά σουρεαλιστικά» , όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται για να ανακληθούν μόλις φωνάξουν τέσσερις πέντε με λογαριασμό στο τουίτα.

Αλλά κι αυτό προς όφελος της πολιτικής αριστοκρατίας είναι. Μόλις σπάσουν τα μούτρα τους τα λαϊκίστικα πειράματα με όλα τα «πρώτη φορά» που έχουν ξαναγίνει , ο λαός θα γυρίσει μαζικά στις αξίες της οικογενειοκρατίας και των άξιων βουλευτών που παλεύουν δεκαετίες για τα ρουσφέτια του.

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα