Κομματικά καθοδηγούμενη από τον Τσίπρα η ΕΡΤ λέει τώρα ο Λαφαζάνης!

Τώρα που ο Λαφαζάνης χώρισε τα τσανάκια του από τον Τσίπρα λύθηκε το στοματάκι του και καταγγέλλει τον Τσίπρα ότι έχει την ΕΡΤ κομματικά καθοδηγούμενο μαγαζάκι της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Λαϊκής

Ενότητας στηλιτεύεται το γεγονός ότι η ΕΡΤ αποκλείει τις τελευταίες μέρες τους εκπροσώπους του νέου κόμματος του Λαφαζάνη.

Όταν βέβαια όλοι αυτοί ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ αλλιώς μας τα έλεγαν και δε σήκωναν μύγα στο σπαθί τους όταν κάποιοι άλλοι κατήγγειλαν τον Τσίπρα ότι θέλει να φτιάξει δικό του μέσο προπαγάνδας και δικό του κομματικό στρατό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με προμετωπίδα μια κυβερνητική ΕΡΤ που τελικά απλά θα αναπαράγει τις παθογένειες του παρελθόντος. Τότε όλοι τους ήταν …στα κάγκελα. Τώρα που λούζονται τα έργα τους κελαηδάνε αλήθειες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΛΑΕ:

«Δεύτερος αποκλεισμός της «Λαϊκής Ενότητας» από πολιτική εκπομπή της ΕΡΤ

Για 2η φορά μέσα σε 3 μέρες σε τηλεοπτικό πάνελ της Δημόσιας ΕΡΤ δεν εκπροσωπείται η «Λαϊκή Ενότητα». Η μεθοδολογία των τηλεφωνικών συνδέσεων απομονώνει τον εκπρόσωπο της «Λαϊκής Ενότητας» από τον αναγκαίο δημοκρατικό διάλογο.

Δυστυχώς η αιτιολόγηση ότι δεν υπάρχει λίστα με τους εκπροσώπους της «Λαϊκής ενότητας» σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν ισχύει.

Από την πρώτη στιγμή το γραφείο τύπου έχει στείλει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης σχετική λίστα εκπροσώπων της «Λαϊκής Ενότητας».

Το δικαίωμα της «Λαϊκής Ενότητας» ως 3η Κοινοβουλευτική Δύναμη να εκπροσωπείται σε όλες τις πολιτικές εκπομπές είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο.

Αγωνιστήκαμε για μία ΕΡΤ δημόσια, δημοκρατική, πλουραλιστική και όχι για ένα ραδιοτηλεοπτικό κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα