Μιλάνε οι νεκροί;

13:08 4/8/2015 - Πηγή: Antinews

Μιλάνε οι νεκροί; Μερικές φορές μιλάνε και δημιουργούν τρόμο σε μεγαλόσχημους επιχειρηματίες και εφοπλιστές που εμπλέκονται σε υποθέσεις όπως το ναρκοκοκάραβο Noor One με τους 2 τόνους ηρωίνης. Κάποιοι ήδη έχουν αρχίσει να τρέμουν για την αυτοκρατορία τους που καταρρέει και για το γεγονός ότι βλέπουν να πλησιάζει ο Κορυδαλλός.

Οι πληροφορίες ότι ο Τούρκος Σερχάν Μπασκάλ, ο οποίος βρισκόταν στις φυλακές του Κορυδαλλού και άφησε την τελευταία του πνοή στον Ερυθρό Σταυρό, φέρεται να έχει προλάβει να μιλήσει λίγο πριν πεθάνει για τους Έλληνες που εμπλέκονται στην υπόθεση έχει

κινητοποιήσει πολύ κόσμο. Και αυτή τη φορά κάποιοι φοβούνται ότι ήρθε η ώρα τους αφού ο νεκρός… νεκρός θα είναι αλλά η ομολογία του παραμένει. Ο Τούρκος διαισθανόμενος πως βρίσκεται κοντά στο τέλος, αποκάλυψε σε μέλος του σωφρονιστικού προσωπικού, τους ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή για την παρτίδα των ναρκωτικών. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μάλιστα μίλησε στο «Έθνος» λέγοντας πως: «Αν κληθώ, θα καταθέσω»!

Παράλληλα ο Μασκάλ, αρκετούς μήνες πριν, είχε πει σε συγκρατούμενό του για τουλάχιστον πέντε ακόμη άτομα από το Βέλγιο που «βγήκαν από τη μέση» και εμφανιζόταν φοβισμένος πως το ίδιο θα συμβεί και στον ίδιο. Ερωτήματα για τον θάνατο του Τούρκου υπάρχουν και μάλιστα αρκετά. Για το που βρισκόταν τρεις ώρες μέχρι να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και πέθανε, μέχρι και την αιτία θανάτου. Απαντήσεις βέβαια θα δοθούν σε περίπου 20 μέρες όταν και αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση.

Υπενθυμίζουμε ότι ένας ακόμη εμπλεκόμενος στην υπόθεση, ένας Ιρανός, δολοφονήθηκε σε κακόφημο ξενοδοχείο της Πόλης με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται αν είναι συμπτώσεις όλα αυτά.

Αυτό που προέχει πάντως είναι να προστατευτούν οι νέοι μάρτυρες που ξέρουν πολλά από τη μαρτυρία του Τούρκου και που θα μπορούσαν να δώσουν στοιχεία για τους… αφανείς ιδιοκτήτες του καραβιού που θα γέμιζε την Ευρώπη με ναρκωτικά. Οι πληροφορίες λένε ότι οι Αμερικανοί είχαν αρχίσει να μαθαίνουν για τις νέες διαδρομές των ναρκωτικών από το Αφγανιστάν και την έστησαν στους Έλληνες ιδιοκτήτες του καραβιού που μετέφερε την ηρωίνη. Ο Αιμίλιος Κοτσώνης είναι στη φυλακή και προστατεύεται… όσο μπορεί από περίεργα ατυχήματα. Ίσως η δικαιοσύνη είναι πολύ κοντά στην αποκάλυψη ονομάτων ιδιαίτερα… τρανταχτών που μόλις πέσουν θα κάνουν πάταγο. Και μαζί τους όλος ο επιχειρηματικός - δημοσιογραφικός εσμός που πουλάει προστασία σε ανθρώπους που θα σκορπούσαν το θάνατο με τη λευκή σκόνη στη νεολαία.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα