Να που γίνονται και προσλήψεις στη μνημονιακή Ελλάδα

Έχουμε ξαναπεί ότι «μυρίζουν» εκλογές και οι αγαπημένοι μας υπουργοί φροντίζουν να το επιβεβαιώνουν. Δεν είναι ότι ο Γκ. Χαρδούβελης θα αλλάξει τους φόρους και τα χαράτσια, τώρα ήρθε και ο Μητσοτάκης να κάνει διορισμούς.

Δικαιολογημένους βεβαίως διότι πρόκειται για επιτυχόντες του ΑΣΕΠ οι οποίοι εδώ και 6 χρόνια περιμένουν τον διορισμό τους.

Είναι το θέμα που έχουμε αναδείξει

κι εμείς και αφορά στις προκηρύξεις 8Κ/2008 και 9Κ/2008 του ΑΣΕΠ. Η απόφαση του... μετρ των προσλήψεων και των μηδενικών απολύσεων αναφέρει:

1. Εκδόθηκαν οι αποφάσεις κατανομής για την απορρόφηση 331 και 226 αντίστοιχα επιτυχόντων του διαγωνισμού της προκήρυξης 8Κ στο ΙΚΑ -ΕΤΑΜ

2. Εκδόθηκε και ολοκληρώθηκε η απόφαση κατανομής προσωπικού στο ΙΚΑ - ΕΤΑΜ από τους επιτυχόντες της 9Κ/2008 προκήρυξης, με την οποία τοποθετούνται οι συνολικά 358 επιτυχόντες

Με τον τρόπο αυτό θεραπεύεται η αδικία έναντι των μη διορισθέντων επιτυχόντων των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ 8Κ/2008 και 9Κ/2008, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται το ΙΚΑ -ETAM με το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό.

«Αποκαθιστούμε μια αδικία πολλών ετών και παράλληλα ενισχύουμε μία νευραλγική υπηρεσία του Δημοσίου. Σύντομα όλοι οι αδιόριστοι επιτυχόντες - Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης - σε παρελθόντες διαγωνισμού του ΑΣΕΠ θα έχουν τη δυνατότητα να προσληφθούν σε υπηρεσίες που έχουν υψηλές ανάγκες στελέχωσης και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης του πολίτη», δήλωσε σχετικά ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Να που γίνονται και προσλήψεις στη μνημονιακή Ελλάδα κι αν δεν έρχονται εκλογές τότε έχουν... μαλακώσει οι τροικανοί.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα