Ναυάγια σε Παμβώτιδα και Πηγάδια

Αυτό το χριστουγεννιάτικο στραπάτσο θα το θυμούνται για πολύ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Οι δυο κατά τα άλλα «σφετεριστές του θρόνου» πήγαν για μαλλί σε Ξάνθη και Γιάννενα και έφυγαν κουρεμένοι.

Πέταξαν ουσιαστικά στα ...Πηγάδια και την Παμβώτιδα λίμνη μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν ότι είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα. Αναστασίου

και Αναστασιάδης ανέλαβαν την ευθύνη για τις εμφανίσεις των ομάδων τους και τις βαριές ήττες ωστόσο αυτό δεν αλλάζει την κατάσταση και κυρίως δεν αλλάζει το κλίμα που διαμορφώνεται στα αποδυτήρια.

Οι δυο προπονητές γνωρίζουν πολύ καλά ότι τον τίτλο δεν τον δίνουν τα ντέρμπι αλλά η έδρα και κυρίως οι νίκες στην περιφέρεια όπως αυτές που δεν ήρθαν το απόγευμα της Πέμπτης.

Η χρονιά κινδυνεύει να χαθεί κυρίως για τον ΠΑΟΚ που πλέον νιώθει καυτή την ανάσα του Ολυμπιακού στην πλάτη του ενώ στον Παναθηναϊκό πάνε από τον παράδεισο στην κόλαση και τούμπαλιν.

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στις δυο ομάδες συμφωνούν σε ένα και μόνο. Αν οι δυο πρόεδροι θέλουν να δουν τις ομάδες τους να προχωρούν πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα