ΝΕΡΙΤ: Νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο

Ουδεμία έκπληξη δεν προκαλεί η επιλογή για τους γενικούς διευθυντές της ΝΕΡΙΤ, τουλάχιστον για τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Βασίλη Θωμόπουλο. Ο Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Γ.Προκοπάκης μας ενημερώνει ότι εισηγήθηκε χθες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας την επιλογή των τεσσάρων Γενικών Διευθυντών της, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον ιδρυτικό της νόμο (άρθρο 9 παρ. 2 εδ. ζ’ του ν.4173/2013), κατόπιν και της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Δηλαδή θέλει να μας πείσει ο πρόεδρος:

Ότι ο Χρήστος

Κουπελίδης συνιστά δική του επιλογή για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (Διαχείρισης).

Ότι ο Βασίλης Θωμόπουλος, πρώην γενικός διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ προκρίνεται για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιεχομένου, επειδή τον θέλει ο φυσικός του προϊστάμενος…

Ότι ο Αρίστων Κοντιζάς προαλείφεται για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης και Τεχνολογίας, επειδή τον επέλεγε ο κ. Προκοπάκης όπως εξάλλου και τον Τραϊανό Χατζηδημητρίου, για τη θέση του Γενικού Διευθυντή Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου (με έδρα τη Θεσσαλονίκη).

Θεωρούν ότι τρώμε κουτόχορτο προφανώς. Διαγωνισμοί – «μαϊμού», υφυπουργοί μιας χρήσης, πρόεδροι με εισηγήσεις άλλων και ένα Διοικητικό Συμβούλιο που αποδέχεται τις εισηγήσεις για τις θέσεις των Γενικών Διευθυντών. Και μια απορία: Αφού τα πρόσωπα της ΕΡΤ ήταν καθαρά, τα προγράμματα της ΕΡΤ καλώς καμωμένα και οι παραγωγές 100% συμβατές με την κοινωνία, τότε γιατί την κλείσανε;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα