Περιοριστικοί όροι στον Σαρρή

Σε προεδρικό επίπεδο πλέον οι «καμπάνες» για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής μετά από μαραθώνια απολογία στον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, που διήρκεσε σχεδόν 6 ώρες, υποχρεώνεται σε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, απαγόρευση εισόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τα προηγούμενα χρόνια αρνήθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες όλες τις κατηγορίες και έκανε λόγω για «στημένη υπόθεση»

Υπενθυμίζεται

πως τον βαραίνουν τέσσερα κακουργήματα: 1) διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, 2) απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, 3) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος και 4) κατ' εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Αύριο Πέμπτη το ενδιαφέρον στην Ευελπίδων κορυφώνεται με την απολογία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων ζήτησε παράταση μιας ημέρας για να καταθέσει χωρίς να την πάρει ενώ υπήρξε επίσημη άρνηση στην είδηση που ανέφερε ότι ζήτησε την εξαίρεση του ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη .

Ες αύριον τα σπουδαία λοιπόν...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα