Στα κάγκελα οι δημοσιογράφοι της ΝΕΡΙΤ που τους κόβουν τα φτερά ενώ έβαλαν πλάτη στη ΔΤ

Στα κάγκελα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι της ΝΕΡΙΤ που έβαλαν πλάτη για να στηθεί η ΕΔΤ και η ΔΤ τους περασμένους μήνες καθώς α) δεν θεωρούν ότι βρίσκονται 100% στην επόμενη ημέρα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, β) τελούν υπό καθεστώς διμηνιαίας σύμβασης, γ) δεν τηρείται η υπόσχεση για πρόσληψη 600 δημοσιογράφων δ) ενοχλούνται με τις προσλήψεις και υποδοχή συνταξιούχων στο Ραδιομέγαρο και δ) βλέπουν συμβούλους και παρουσιαστές να μπαίνουν από το παράθυρο.

Αυτό που μέχρι στιγμής ίσως να ρίχνει λάδι στη φωτιά είναι ότι δημιουργείται ένα «μεταβατικό στάδιο» μέχρι την πλήρη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ.

Αυτή είναι η αιτιολογία που αναγράφεται πλέον στις αποφάσεις του ΔΣ της εταιρείας όταν πρόκειται για ανάθεση υπηρεσιών σε ιδιωτικές εταιρείες ή για «πρόσληψη» συμβούλων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, με τρεις αποφάσεις του το ΔΣ αναθέτει σε τρεις συμβούλους συγκεκριμένο έργο, με αιτιολογία της “ανάγκης άμεσης αντιμετώπισης των στοιχειωδών αναγκών λειτουργίας του νεοσυσταθέντος ραδιοτηλεοπτικού φορέα και την εξασφάλιση των απαραίτητων υπηρεσιών διοικητικής και λειτουργικής υποστήριξης της εταιρείας κατά το μεταβατικό στάδιο από τη σύσταση μέχρι την πλήρη λειτουργία της”. Μέχρι και σήμερα, έναν χρόνο μετά τη δημιουργία της ΝΕΡΙΤ, κανένας από τους υπευθύνους δεν μπορεί να προσδιορίσει τον χρόνο έναρξης της “πλήρους λειτουργίας” της.

Το ΔΣ με την πρώτη απόφαση ανέθεσε στον Μανώλη Ανδριωτάκη την εκπόνηση μελέτης για την εκπαίδευση των υπαλλήλων της ΝΕΡΙΤ στα Νέα Μέσα. Η σύμβαση είναι τρίμηνη, από την 1η Ιουλίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου, με κόστος 5.039,36 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Η δεύτερη ανάθεση είναι στη δημοσιογράφο Ιωάννα Δημητριάδου και αφορά την υποστήριξη της ΝΕΡΙΤ σχετικά με την οργάνωση και την επιμέλεια θεμάτων του αρχείου ραδιοφωνίας, έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2014, με κόστος 2.205 ευρώ, πλέον ΦΠΑ. Το έργο του σχεδιασμό και της οργάνωσης διαδικτυακού προγράμματος αθλητικού περιεχομένου. αναλαμβάνει ο Δημήτρης Γιαχανατζής έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014, με κόστος 1.700 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα