Το δράμα της κινέζας λεσβίας εκατομμυριούχου

Με μια ανοιχτή επιστολή, που δεν άφησε μέσο για μέσο αδημοσίευτη, η νεαρή κινέζα σοσιαλιτέ Τζίτζι Τσάο εκφράζει στον δυστυχή και πάμπλουτο πατέρα της Σέσιλ Τσάο, την παράκλησή της να αποδεχθεί το γεγονός ότι είναι λεσβία. Ο 77χρονος ζάμπλουτος κινέζος, επικεφαλής μιας αυτοκρατορίας ακινήτων, πρόσφερε σχεδόν 95 εκατ. ευρώ σε όποιον άνδρα την έπειθε να έρθει στον «ίσιο δρόμο».

«Αγαπητέ μπαμπά» γράφει μεταξύ άλλων η 33χρονη Τζίτζι Τσάο, «ξέρω ότι είναι δύσκολο για σένα να καταλάβεις πώς μπορώ να έχω αισθήματα για μια γυναίκα. Δυσκολεύομαι αληθινά να το εξηγήσω και η ίδια. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν, αυτό είναι όλο, αργά και ήσυχα». Ζητά επίσης από τον πατέρα της να θεωρήσει τη σύντροφό της, Σον Ιβ, «ένα φυσιολογικό και αξιοπρεπές ανθρώπινο ον». Η Τζίτζι και η Σον είναι μαζί εδώ και εννέα χρόνια και παντρεύτηκαν το 2012 στη Γαλλία.

Ο Σέσιλ Τσάο διπλασίασε πρόσφατα την «προίκα» σε ένα δισεκατομμύριο δολάρια Χονγκ Κονγκ (περί τα 95 εκαττομμύρια ευρώ), τα οποία υποσχέθηκε να δώσει σε όποιον άνδρα δεχόταν εκείνη να παντρευτεί. Η πρώτη προσφορά είχε προσελκύσει πάνω από 20.000 υποψήφιους. «Υπάρχουν πολλοί καλοί άνδρες. Όμως δεν είναι για μένα» ήταν η απάντηση της νεαρής.

huffingtonpost

Keywords
Τυχαία Θέματα