Το φιλικό που ανάβει τα αίματα

Ένα φιλικό ματς χωρίς αγωνιστικό ενδιαφέρον αλλά με πολλαπλά μηνύματα και έναν αποδέκτη σπάει τη σιωπή του σαββατοκύριακου που το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι με κατεβασμένα ρολά.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός , ναι μιλάμε για τις ποδοσφαιρικές ομάδες τις πρώτες, θα αναμετρηθούν την Κυριακή το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να προετοιμαστούν για τις υποχρεώσεις που έρχονται , μαζικά απ’ ότι φαίνεται, σε λίγες μέρες.

Βέβαια

το θέμα της προετοιμασίας των δυο ομάδων δεν απασχολεί κανέναν. Αντίθετα η συνεργασία των δυο ΠΑΕ , πόσο μάλλον η ανακοίνωση του φιλικού την ώρα που έδιναν κι έπαιρναν οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις Μελισσανίδη και Μαρινάκη , μόνο ασχολίαστη δεν περνάει.

Το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έστειλε σαφές μήνυμα προς το «κόκκινο» ότι συντάσσεται με τους «πράσινους» ανοιχτά πλέον αφήνοντας στην άκρη , τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, διαφορές από τα παλιά. Και ο Παναθηναϊκός όμως πιο σαφής δεν μπορούσε να γίνει απέναντι στην Δημήτρη Μελισσανίδη στέλνοντας την ομάδα του να παίξει φιλικό με την ΑΕΚ της Β΄Έθνικής.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να θεωρηθούν προεόρτια της άφιξης της ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα. Επειδή όμως ο πόλεμος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μάλλον πρέπει να μιλάμε ήδη για μάχες χαρακωμάτων που έχουν ξεκινήσει για τα καλά.

Βέβαια τώρα όλα είναι ξεκάθαρα για «πράσινους» και «κίτρινους» αφού αγωνίζονται σε διαφορετικές κατηγορίες και έχουν διαφορετικούς στόχους. Του χρόνου όμως τα πράγματα δεν θα είναι έτσι και η συμμαχία θα πρέπει να....δοκιμαστεί.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα