Τρελό παζάρι για τους Έλληνες

12:39 8/6/2014 - Πηγή: Antinews

Ένας απρόσμενος χορός διεκδίκησης έχει στηθεί γύρω από την Εθνική ομάδα του Φερνάντο Σάντος πριν καν ξεκινήσει επίσημα του μουντιάλ της Βραζιλίας. Το νέο αίμα της γαλανόλευκης έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων της Ευρώπης που προβλέποντας (;) ίσως τις καλές εμφανίσεις στο παγκόσμιο Κύπελλο θέλουν να κάνουν δικούς τους τους παίκτες χωρίς να πληρώσουν ένα πολύ μεγάλο τίμημα που θα προκύψει από Βραζιλία μεριά.

Χαρακτηριστική είναι η «μάχη» που φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Μπενφίκα και Πόρτο για τα μάτια...ή μάλλον για τα πόδια του Κώστα Μανωλά. Οι διεθνής αμυντικός του

Ολυμπιακού έχει κεντρίσει με τις εμφανίσεις του τόσο στο Τσάμπιονς Λίγκ όσο και με την Εθνική το ενδιαφέρον των δυο κορυφαίων ομάδων της Ιβηρικής χερσονήσου.

Ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται και καλά κάνουν , αφού προσδοκούν σε μια καλή παρουσία του νεαρού παίκτη στο μουντιάλ ώστε να εκτοξεύσουν την τιμή πώλησής του στα ουράνια.

Ενδιαφέρον για Έλληνα παίκτη υπάρχει και στην Ιταλία όπου τα βλέμματα είναι στον Παναγιώτη Κονέ. Ο διεθνής παίκτης μένει ελεύθερος από την Μπολόνια και ήδη τρεις ομάδες τον διεκδικούν . Λάτσιο Ουντινέζε και Τορίνο έχουν κάνει ήδη της πρώτες κινήσεις τους και περιμένουν στο ακουστικό τους .

Τέλος ο παίκτης που θα απασχολήσει ιδιαίτερα την γειτονική χώρα και όχι μόνο είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Έλληνας επιθετικός «έβγαλε μάτια» στο φιλικό με την Νιγηρία και έδειξε έτοιμος να χρησιμοποιηθεί και στα επίσημα ματς από τον Σάντος. Ταυτόχρονα όμως τράβηξε και τα βλέμματα πολλών μάνατζερ που τον πρόσθεσαν στο μπλοκάκι που θα πάρουν μαζί τους στη χώρα της σάμπα.

Σε τέσσερις μέρες ξεκινάει το μεγάλο πάρτι του ποδοσφαίρου κι εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα