Αυτες ειναι οι 3 νεοναζιστικες οργανωσεις...παρακλαδια της χρυσης αυγης,που ερχονται να την διαδεχθουν

Προέρχονται από την ίδια μήτρα, αλλά στην πορεία οι δρόμοι τους χωρίστηκαν. Οι διαφορές τους δεν αφορούν στην ακροδεξιά τους ιδεολογία ή στα κηρύγματα μίσους απέναντι σε όσους δεν μοιράζονται την «εθνικιστική τους λύσσα», αλλά σε προσωπικές κόντρες, φιλοδοξίες και ρεβανσισμούς που χρονολογούνται από τα πρώτα χρόνια της Μεταπολίτευσης, αλλά έχουν ρίζες από τη χούντα των συνταγματαρχών.

Αυτό βέβαια δεν τους εμποδίζει να πραγματοποιούν κοινές εξορμήσεις και «ακτιβισμό» κατά μεταναστών, Αριστερών και όσων απλώς «δεν... συμφωνούν με τις απόψεις τους».
Σήμερα στην Ελλάδα,
εκτός από τη Χρυσή Αυγή, τουλάχιστον τρεις βασικοί «πυρήνες» δραστηριοποιούνται στον εθνικιστικό χώρο. Πρόκειται για ομάδες που προωθούν τον ριζοσπαστικό εθνικισμό και τη φασιστική ιδεοληψία, οι οποίες συχνά εκφράζονται... ακόμη πιο ακροδεξιά από τους χρυσαυγίτες.
Τα μέλη των οργανώσεων αυτών έχουν ως σκοπό τους να καλύψουν το «κενό» που αφήνει η δυσαρέσκεια προς την «οικογενειοκρατία», για την οποία κατηγορούν τον Νίκο Μιχαλολιάκο, και να αναδείξουν νέα ηγετικά στελέχη. Σε αυτό το πλαίσιο, ο πόλεμος προς άγραν ψήφων καλά κρατεί...
Keywords
Τυχαία Θέματα