Αυτες ειναι οι επομενες εξελιξεις στη νεα δημοκρατια - αλλαγη προεδρου και νεο κομμα απο βοριδη,αδωνι,πλευρη

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΩΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΑΣ "ΣΟΒΑΡΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"

Αποφασισμένος να μείνει στην ηγεσία της ΝΔ για το προσεχές διάστημα, εμφανίστηκε λίγο μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος ο κ. Μεϊμαράκης σε συνομιλία που είχε λίγο μετά τις 21:30 με τους δημοσιογράφους και παρέπεμψε τις όποιες εξελίξεις στα κομματικά όργανα που θα συγκληθούν.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. που συνομίλησε τηλεφωνικά με τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα θα προχωρήσει συμπαγές και σημείωσε πως δεν υπάρχει λόγος να γίνει νωρίτερα το συνέδριο.

Στη σκιά της κριτικής που ήδη ακούγεται, όπως π.χ. από τον Μάκη Βορίδη που είπε πως στοίχισε στη ΝΔ η συναίνεση που έδωσε στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε ότι ο καθένας έχει τις απόψεις του και είπε με νόημα: «Έχουμε και εμείς τις συνιστώσες μας». Παράλληλα, παρέπεμψε στα όργανα για τη συνολική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την επόμενη μέρα στη Ν.Δ.
Keywords
Τυχαία Θέματα