ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ...ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΕΜΟΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

«... Η γιόγκα δεν είναι απλή και αθώα μέθοδος χαλάρωσης. Δεν είναι μέθοδος σωματικής ευεξίας όπως διαφημίζεται, αλλά στάδιο του ινδουιστικού διαλογισμού που συνδέεται με την αντιχριστιανική θεωρία της μετεμψύχωσης (...). Η ενασχόληση με τη γιόγκα είναι άρνηση της ορθοδόξου πίστεως και βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος».Πρόκειται για απόσπασμα από ανακοίνωση που εξέδωσε η Μητρόπολη Πειραιώς το περασμένο καλοκαίρι. Με αυτήν ήθελε να ενημερώσει τους πιστούς, όπως ανέφερε, ότι στον Πειραιά
λειτουργούν κέντρα γιόγκα τα οποία οι ορθόδοξοι και κυρίως οι νέοι πρέπει να αποφεύγουν. «Οι τεχνικές της γιόγκα δεν έχουν σχέση με την επιστήμη, αντίθετα έχουν τα χαρακτηριστικά της μαγείας» ανέφερε η ανακοίνωση, όπως και ότι στις διάφορες σχολές γιόγκα «διαπιστώνουμε την άμεση εξάρτηση των ασκουμένων από ινδουιστή δάσκαλο (γκουρού) που τους καθοδηγεί και τους αλλάζει το χριστιανικό όνομα».Η Μητρόπολη Πειραιώς δεν είναι η μοναδική που «αφορίζει» τη γιόγκα υποστηρίζοντας ότι... βλάπτει τους χριστιανούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα