Η συγκυβερνηση συριζα-ανελ ζητησαν και πετυχαν 4μηνη παραταση του μνημονιου που ελεγαν πως θα καταργησουν #eurogroup

...ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΗ "ΔΙΑΦΟΡΑ" ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...ΔΗΘΕΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ,Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2009, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ΠΩΣ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ
ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΟ...ΧΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ...ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ EUROGROUP.
ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ" (ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ) ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ...ΧΩΡΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ...ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ...ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...ΧΩΡΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ...ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.(δειτε σε προηγουμενα posts τα videos)
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
Για αλλαγή σελίδας «ως Ελλάδα και ως Ευρώπη», μίλησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μετά το πέρας του Eurogroup.
Σήμερα δείξαμε ότι η προσπάθεια εγκλωβισμού στις ασφυκτικές προθεσμίες που συμφώνησε η προηγούμενη κυβέρνηση, απέτυχε.

«Συνδυάσαμε σεβασμό σε κανόνες με σεβασμό στη δημοκρατία. Συνδυάσαμε τη λογική με την ιδεολογία» σημείωσε χαρακτηριστικά, αλλά ξεκαθάρισε ότι η συμφωνία είναι ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.
Keywords
Τυχαία Θέματα