ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΥΓΡΑΨΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

Διακομματικό σκάνδαλο ρουσφετολογικών διορισμών στη Βουλή, υπό τις ευλογίες του τότε προέδρου του Σώματος κ. Δημ. Σιούφα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη δύο ημέρες... μετά την εξαγγελία του πρωθυπουργού για την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών της 4ης Οκτωβρίου και ενώ η μεν Ν.Δ. είχε ήδη κάνει σημαία της την περιστολή των δαπανών του Δημοσίου, το δε ΠΑΣΟΚ την «αξιοκρατία» και τη «διαφάνεια».Οπως προκύπτει από φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (387 με ημερομηνία
4-9-09), το οποίο φέρει την υπογραφή του κ. Σιούφα, οι τρεις νεοδημοκράτες αντιπρόεδροι της Βουλής κ. κ. Γ. Σούρλας, Ελσα Παπαδημητρίου και Αν. Νεράντζης «βόλεψαν» ως νέους μετακλητούς υπαλλήλους στα γραφεία τους στη Βουλή, τα οποία επί της ουσίας είχαν πάψει να λειτουργούν, ισάριθμους ανθρώπους τους.Παράλληλα, όπως προκύπτει από το ίδιο ΦΕΚ, παρόμοιες προσλήψεις έγιναν και για την υπηρεσία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, με βάση πρόταση την οποία τύποις είχε καταθέσει ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα