ΝΕΟ «ΟΧΙ» ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ...Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΑ...ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ...Ή ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ...ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ...Ή ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ---ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ--- ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΑΝ...ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.

Τη μεταφορά όλων των μεταναστών απεργών πείνας από το κτίριο της Υπατίας σε νοσοκομεία ζήτησε εκ νέου το υπουργείο Υγείας την Καθαρά Δευτέρα, ωστόσο η απάντηση ήταν για άλλη μια φορά αρνητική με τους μετανάστες να επιμένουν σε άμεση νομιμοποίηση.

Στο κτίριο μετέβησαν την Κ.Δευτέρα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Νίκος Πολύζος, ο διοικητής της Α’ Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Άρης Μουσιώνης και ο διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρος Παπαδημητ
Keywords
Τυχαία Θέματα