Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ…ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΨΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ…ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ

Μόνο στην παράταξη Κακλαμάνη φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τους σταυρούς που συγκεντρώνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αθηναίων.

Πρώτος, κατά πληροφορίες, στο πρώτο διαμέρισμα (Κολωνάκι γαρ) ο τηλεμάνατζερ Ηλίας Ψινάκης και ακολουθούν ο Ν. Αβραμίδης και, τρίτος, ο πρώην δήμαρχος Θ. Μπεχράκης.

Στο δεύτερο διαμέρισμα (Παγκράτι, Ν. Κόσμος) προηγείται ο Ν. Βαφειάδης (σύμφωνα με τα νικητήρια
SMS που ο ίδιος στέλνει) και ακολουθούν Βάσια Τριφύλλη, Β. Κορομάντζος και Α. Προμπονάς. Στο «μικρό» τρίτο διαμέρισμα (Πετράλωνα, Θησείο) προηγείται ο Λ. Σκιαδάς και ακολουθεί η Ειρήνη Βαγγελάτου. Στο τέταρτο (Σεπόλια, Ριζούπολη) οι πληροφορίες αναφέρουν κατά σειρά τους Χρ. Τεντόμα. Τόνια Κανελλοπούλου, Α. Παπαδάκη, Θ. Καλομοίρη, Μαρία Καραγιάννη.

Στο πέμπτο (Πατήσια) αναφέρονται οι Γ. Δημόπουλος, Ε. Κολλάτος, Νίκη Αραμπατζή. Στο έκτο (Κυψέλη, Αγ. Παντελεήμονας) οι Δ. Κωνσταντάρας, Φ. Ιγνατίου, Γ. Κατσαρός, Κατερίνα Κατσαμπέ, Δ. Παπαδόγγονας, Π. Αβραμόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα