Σακελλαριδης: μονο πλανο η συμφωνια με τους εταιρους...γιατι κατι δεν μας αρεσει σε αυτο;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΤΡΑ KATA TOY EΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ;
Δεν θέλουμε να μιλάμε για αδιέξοδο, το μόνο πλάνο της κυβέρνησης είναι η συμφωνία με τους δανειστές, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μετά
τη δραματική εξέλιξη της Κυριακής στις Βρυξέλλες, με την αποχώρηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας από το τραπέζι της συζήτησης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου συνεδριάζει αυτή την ώρα η ομάδα πολιτικής διαπραγμάτευσης προσπαθώντας να κάνει μια αποτίμηση, αλλά και να σχεδιάσει τα επόμενα βήματα.

Σε ερώτηση για τα χρονικά όρια μέσα στα οποία πρέπει να υπάρξει η συμφωνία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως το μοναδικό πραγματικό χρονικό όριο είναι η επίτευξη μιας έντιμης συμφωνίας. Η ελληνική κυβέρνηση δεν εκβιάζεται, είπε, δεν βάζει και δεν δέχεται τελεσίγραφα.

Σε ερώτηση τι θα γίνει με την πληρωμή της συνολικής δόσης προς το ΔΝΤ στο τέλος Ιουνίου, αν δεν έχει υπάρξει συμφωνία, απάντησε πως εκτιμά ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα, γιατί θα έχει κλείσει η συμφωνία.
Keywords
Τυχαία Θέματα