ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΜΟΝΤΑΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ!!!

Πληρης δικαιωση του ΠΡΕΖΑ TV για την απιστευτη γκαφα του Τηλεαστυ το οποιο παραποιησε δηλωσεις του ιδιου του του ιδιοκτητη και προεδρου του Λαος Γιωργου Καρατζαφερη.
Πιο συγκεκριμενα,στον ιστοτοπο της νεολαιας του Λαος (url http://www.neolaialaos.org/2011/04/blog-post_4286.html)
ειχε δημοσιευτει το video της ομιλιας του Καρατζαφερη στη Λαρισα, η οποια πραγματοποιηθηκε στις 2-4-2011.
Το video της ομιλιας ειχε μονταριστει και μεταδωθει απο το ιδιο το Τηλεαστυ (ημ.μετάδοσης 5-4-2011).
Κατα τη διαρκεια του μονταζ,ειτε ο σκηνοθετης,ειτε ο μοντερ,ειτε κατα λαθος,ειτε κατα παραγγελια...αφαιρεσαν μερος της ομιλιας του Γιωργου Καρατζαφερη,με αποτελεσμα προς στο τελος της ομιλιας,να φαινεται πως ο Καρατζαφερης ειπε πως θα βυθιζει πλοια με μεταναστες...ενω αυτο που στη πραγματικοτητα δηλωσε ,ειναι το πως σε περιπτωση που ερθει στην εξουσια θα βυθιζει τουρκικα πλοια.

Το video αυτο,οπως ηταν λογικο αναμεταδόθηκε απο πληθος ΜΜΕ και sites,μεταξυ των οποιων ο ΒΗΜΑ FM και η εκπομπη Αλ Τσαντιρι News.
Tα τσακαλια του Λαος και πρωτος απ'ολους ο Αδωνις Γεωργιαδης,χωρις να ξερουν πως την γκαφα την εκανε το ιδιο τους το καναλι,αρχισαν να συκοφαντουν και να απειλουν τοσο τους δημοσιογραφους του Βημα 99,5 με μηνυσεις και αγωγες,οσο και το Λακη Λαζοπουλο,ο οποιος στο τελευταιο Αλ Ταντιρι News ,μετεδωσε το παραποιημενο απο το ΤΗΛΕΑΣΤΥ βιντεο της ομιλιας Καρατζαφερη!!!

Το video αυτο οπως παρατηρουμε..εντελως τυχαια...μετα απο τη χθεσινη αποκαλυψη του ΠΡΕΖΑ TV,η οποια αναδημοσιευτηκε απο πληθος blogs τα οποια και ευχαριστουμε,αφαιρεθηκε πριν απο λιγο απο το επισημο blog της Νεολαιας του Λαος,καθως το κομμα του Καρατζαφερη και οι λοιποι υπευθυνοι του Τηλεαστυ κανουν τα παντα για να τα μπαλωσουν.

Και τωρα ερχομαστε και ρωταμε...

Το ΤΗΛΕΑΣΤΥ κανονικα δεν θα πρεπει να παει στο ΕΣΡ,καθως παραποιησε ειτε κατα λαθος ειτε κατα παραγγελια,ωστε να δημιουργησει εντυπωσεις,δηλωσεις που εκανε ο ιδιος του ο ιδιοκτητης και προεδρος του Λαος Γ.Καρατζαφερης;
Δεν θα πρεπει να υπαρξει ποινικη διωξη του για διασπορα ψευδων ειδησεων;;;
Δεν θα πρεπει,τα στελεχη του Λαος τα οποια εβριζαν και συκοφαντουσαν δημοσιογραφους που αναπαρηγαγαν το παραποιημενο απο το ΤΗΛΕΑΣΤΥ video της ομιλιας Καρατζαφερη...να ζητησουν συγνωμη;;;

Περιμενουμε τουλαχιστον ενα δελτιο τυπου...

ΠΡΕΖΑ TV
14-4-2011
Keywords
Τυχαία Θέματα