H απαντηση της γιαννας παπαδακου στην αναρτηση του fimotro...

15:34 23/5/2012 - Πηγή: Fimotro
ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ FIMOTRO
Συγχαρητήρια! Ανακαλύψατε την Αμερική! Εκμεταλλευόμενοι την δική μου «αποκάλυψη» νωρίτερα στον Alpha ότι πολλοί δημοσιογράφοι καταγράφονται στο ημερολόγιο του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, λόγω της δημοσιογραφικής επαφής...
που είχαν μαζί του και εξαιτίας της εμπλοκής του σε υποθέσεις
όπως αυτές των υποβρυχίων, αποκρύπτετε επιτηδευμένα το δεύτερο μέρος της δικής μου «αποκάλυψης» ότι δίπλα στο όνομά μου υπάρχει σημειωμένη η λέξη συνέντευξη.
Πράγματι η μοναδική μου συνάντησή με τον κύριο Τσοχατζόπουλο έγινε για να ληφθεί η συγκεκριμένη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Το Βήμα». Ανάμεσα σε εκατοντάδες ονόματα επιχειρηματιών, πολιτικών, εκδοτών, διευθυντών εφημερίδων, κληρικών και δημοσιογράφων που είναι σημειωμένα στο συγκεκριμένο ημερολόγιο «επιλέξατε» να αναφέρετε το δικό μου όνομα σε βάρος κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αποκρύπτοντας, ενώ βέβαια το γνωρίζετε, ότι είμαι αυτή που πρώτη αποκάλυψα και δημοσίευσα τα επίμαχα εμβάσματα στο σκάνδαλο των υποβρυχίων.
Διαπιστώνω ότι η συνεχής και κακοήθης ενασχόλησή σας με το πρόσωπό μου, χωρίς τη δική μου αντίδραση έχει εκληφθεί ως αδυναμία. Εάν επιχειρείτε να με φιμώσετε, χάσατε αφού πριν από εσάς προσπάθησαν για το ίδιο μαφιόζοι, λαμόγια και πολλοί άλλοι ισχυροί παράγοντες και κανένας τους δεν το κατάφερε.
Φυσικά επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου για όσα ψευδή, συκοφαντικά και δημοσιογραφικά αντιδεοντολογικά καταχωρείτε εις βάρος μου στο site σας.

Για λογαριασμό της Γιάννας Παπαδάκου
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της
Νικόλαος Παπαδάκος
Keywords
Τυχαία Θέματα