Na ακυρωσει επικοινωνιακα τον ανασχηματισμο επιχειρει ο συριζα...

14:55 9/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Με φαρμακερά σχόλια και επισημάνσεις ότι τα πρόσωπα δεν αλλάζουν την ουσία της πολιτικής, προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο τριήμερο να ακυρώσει την οποία δυναμική μπορεί να έχει για την κυβέρνηση ο επικείμενες ανασχηματισμός. Η Κουμουνδούρου αντιλαμβάνεται...
ότι έστω και πρόσκαιρα η πολιτική ατζέντα αλλάζει για χάρη ενός ανασχηματισμού, ενώ στις περιπτώσεις αυτές είναι λογικό η κυβέρνηση να κερδίζει χρόνο.

Με δεδομένα όλα αυτά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαμορφώνει ένα πλαίσιο πολιτικής αντιμετώπισης
των αλλαγών, με βασικό άξονα ότι ο ανασχηματισμός δεν θα αναστείλει την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών, ούτε βέβαια θα σημάνει αλλαγή πολιτικής, όπως ζήτησαν οι πολίτες στις ευρωεκλογές.

Ανάμεσα στα άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι "το σύστημα Σαμαρά προσπαθεί να ξεγελάσει τους πολίτες ότι κάνει -δήθεν- φιλολαϊκή στροφή, αλλάζοντας ορισμένους υπουργούς, ενώ στην πραγματικότητα θα εφαρμόζουν την ίδια σκληρή πολιτική".

Όπως επισημάνει ο ΣΥΡΙΖΑ "η κυβέρνηση έχει αναλάβει δεσμεύσεις για τα προαπαιτούμενα των δύο δόσεων, όπως οι νέες μειώσεις στις συντάξεις και η πώληση του "φιλέτου" της ΔΕΗ, ενώ έρχονται νέα μέτρα σύμφωνα με την έκθεση του ΔΝΤ".

Αλλά και κορυφαία στελέχη του κόμματος, επιδίδονται σε ανάλογα σχόλια. Ο Παναγιωτης Λαφαζάνης σημείωσε ότι "ο ανασχηματισμός δεν σώζει την κυβέρνηση" και πρόσθεσε με νόημα: "Ουδέποτε είδα κυβέρνηση που καταποντιζόταν να διασώζεται από ανασχηματισμό, ο ανασχηματισμός φέρνει μόνο εφήμερες αλλαγές στο κλίμα".
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα