Oμαλα συνεχιζεται η πασχαλινη εξοδος

11:03 13/4/2012 - Πηγή: Fimotro
Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, η οποία αναμένεται και να κορυφωθεί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή. To 100% αγγίζει η πληρότητα στα πλοία και τα υπεραστικά λεωφορεία ΚΤΕΛ. Επί ποδός βρίσκεται και σήμερα η τροχαία για...
την ασφαλέστερη μετακίνηση των εκδρομέων, ενώ ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου σήμερα, 06.00-16.00, στις εθνικές οδούς.
Παράλληλα, αυξημένες
κατά 40% είναι οι προσφερόμενες θέσεις στις αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, ενώ είκοσι επτά έκτακτες πτήσεις (αφίξεις και αναχωρήσεις) έχουν προγραμματιστεί στο Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Στο μεταξύ, μειωμένα, θα είναι τα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς της Αθήνας τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του Εθνους εδώ
Οσο για τον καιρό, τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι εντάσεως μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν επίσης τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.
Στην Αττική αναμένονται αρχικά αραιές νεφώσεις, ενώ από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα