T.koyik : '' εξω η τροικα απο τη βουλη ''...

16:54 1/8/2012 - Πηγή: Fimotro
'' Να μην ξαναμπούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Τόμσεν και η Τρόικα '', ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενος στον Αντιπρόεδρο, Χρήστο Μαρκογιαννάκη....
'' Σήμερα ανοίγοντας τις εφημερίδες ντράπηκα. Ντράπηκα που είδα φωτογραφίες εκείνων που είναι οικονομικοί
δολοφόνοι της Ελλάδας να έχουν διαβεί το κατώφλι της Βουλής για να επισκεφθούν στο εδώ γραφείο του τον κ. Βενιζέλο, ανέφερε ο Τέρενς Κουίκ.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε από όποιον πολιτικό αρχηγό θέλει να δει την Τρόικα '' να τη βλέπει στο κομματικό του γραφείο και όχι στο ναό της Ελληνικής Δημοκρατίας ''.
'' Η Τρόικα δεν είναι αποδεκτή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στους χώρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Και πολύ περισσότερο όταν από σήμερα 1η Αυγούστου ξεκινάει η υπόθεση με τις χειροπέδες, τους Εισαγγελείς, τις κατασχέσεις, τις υποθήκες του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων που δεν ήταν απατεώνες μέχρι χθες, αλλά συνειδητοί πολίτες. Είναι οι φορολογούμενοι οι οποίοι σήμερα δεν μπορούν να πληρώσουν πλέον τις εφορίες τους, αφού δεν υφίστανται οι ρυθμίσεις των 60 δόσεων που είχατε εσείς , η Βουλή των Ελλήνων ψηφίσει τον Ιανουάριο '' τόνισε ο Τέρενς Κουίκ.
Κλείνοντας συμπλήρωσε ότι '' αυτές τις ρυθμίσεις σας τις πήρε πίσω ο νόμος Τόμσεν σε μια απίστευτη υπαναχώρηση που αποτελεί καταισχύνη του κοινοβουλευτισμού ''.
Keywords
Τυχαία Θέματα