"αδιαβαστοσ" ο τσιπρας στο ντιμπεϊτ η εκτιμηση της bild

10:40 11/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ"
Αρνητική ως προς την εμφάνιση του Α. Τσίπρα στο ντιμπέιτ εμφανίζεται η "Bild", η οποία σε εκτενές ρεπορτάζ αποκαλεί "απερχόμενο πρωθυπουργό" τον Α. Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς...
τον "αδιάβαστο" και ότι "έδειχνε κουρασμένος και πολλές
φορές νευρικός". "Επτά αρχηγοί κομμάτων και επτά δημοσιογράφοι... Πολλές σημειώσεις ήταν πάνω στο τραπέζι. Ήταν το πρώτο debate από το 2009", γράφει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας.
"Από τους πολιτικούς που κοιτούσαν περισσότερο τις σημειώσεις τους ήταν ο Αλέξης Τσίπρας -προφανώς ότι δεν είχε... κάνει τη εργασία του- και ο ιδρυτής του κόμματος "Το Ποτάμι", Σταύρος Θεοδωράκης.
Αλέξης Τσίπρας πολλές φορές έδειχνε ενοχλημένος από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και έκανε γραμματικά λάθη. Κι όταν η συζήτηση έφτασε στις υποτονικές διαπραγματεύσεις με τους εταίρους , είχε έτοιμο έναν αποδιοπομπαίο τράγο. Ο Τσίπρας έδειξε τον Βαρουφάκη για τα λάθη που έγιναν κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές", σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα και προσθέτει: "Σαν μην ήταν ο Βαρουφάκης επιλογή του και σαν να μην ήξερε τίποτα για τις πράξεις του".
Ο Τσίπρας δεν έδωσε καμία σαφή απάντηση στο γιατί δεν τήρησε τις υποσχέσεις του μετά την εκλογή του τον Ιανουάριο, αναφέρει η εφημερίδα "Bild" .
Keywords
Τυχαία Θέματα