Απαντηση στον γιαννη ξηρουχακη σε σχολιο για την ερτ

Γράφει ο Κώστας Μητρόπουλος
Γιάννη Ξηρουχάκη στα μέρη μου λένε ότι «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται». Απορώ για την επιθετική σου ανάρτηση που αναφέρεται σε μένα και δεν καταλαβαίνω που αναφέρθηκα σε σένα. Προφανώς το...
«Γ.Ξ.» της ανάρτησής μου το εξέλαβες προσωπικά. Σου δηλώνω ότι δεν αφορά εσένα. Σε γνωρίζω αρκετά καλά όπως και το στυλ γραφής σου για να είμαι σίγουρος ότι η εμετική επιστολή του «Κ.Π.» δεν είναι δική σου και φυσικά συμφωνώ ότι δεν είχες καμία δουλειά στο χώρο μου ούτε κι ήσουν εσύ που έσπασες την κλειδαριά.
Εξ άλλου νομίζω ότι η επαγγελματική μας συνεργασία μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν άψογη.
Τώρα όσον αφορά τη «χολή» που βγάζεις Γιάννη, τα περί φίλων, απωθημένων, θεραπεία, γλειψίματα και φτυσίματα καθώς και το τι βλέπω και που με οδηγεί νομίζω ότι δεν σου αρμόζουν και γι αυτό δε θα μπω στον πειρασμό να σου απαντήσω ανάλογα. Όπως πολύ καλά ξέρεις έχω πάψει να ασχολούμαι με το συνδικαλιστικό «γίγνεσθαι» στην ΕΡΤ εδώ και μια τριετία τουλάχιστον. Όμως το μίσος, τα προσωπικά και άλλα πολλά που μας έφεραν εδώ δεν επιτρέπει σε κάποιους να με αφήσουν στην ησυχία μου. Ίσως τους βολεύει στην προσπάθεια που κάνουν να διχάσουν τους εργαζόμενους. Νομίζω ότι συνδικαλιστικά όλοι μας έχουμε κριθεί από την ιστορία.
Υ.Σ.: Χαίρομαι που βγήκες επώνυμα κι είναι ο μόνος λόγος που απάντησα καθώς είμαι αποφασισμένος να μην ξανααπαντήσω σε ανυπόγραφους ρύπους των blogs.
Keywords
Αναζητήσεις
γιαννης ξηρουχακης ερτ
Τυχαία Θέματα