Αποφυλακιστηκε ο λακης γαβαλας...

22:03 25/6/2013 - Πηγή: Fimotro

Την πόρτα της εξόδου των φυλακών του Κορυδαλλού πέρασε ο Λάκης Γαβαλάς. Μετά από 14 μήνες εγκλεισμού για χρέη προς το Δημόσιο, ο επιχειρηματίας επιστρέφει στο σπίτι του. Εξερχόμενος των φυλακών...
ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στους δημοσιογράφους για την εμπειρία του μέσα στην φυλακή, εκφράζοντας παράλληλα την πικρία του για τους 14 μήνες που ήταν προφυλακισμένος.
«Εχω
χάσει 14 μήνες από τη δημιουργικότητα που έχω μέσα μου και πιστεύω να τους ανακτήσω. Προς το παρόν δεν έχω κάποιο σχέδιο. Αυτό που θέλω είναι να 'αδειάσω' εντελώς, να γίνω ξανά σαν μολύβι και θα δω πού θα δέσω, πού θα ρίξω το δόλωμά μου», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.
Ο σχεδιαστής μόδας υποστήριξε ακόμη πως για ό, τι συμβαίνει στη ζωή πρέπει να προχωράμε, ενώ αναφέρθηκε και στον Αλέκο Παναγούλη.
«Είναι δώρο Θεού να ζούμε, να προχωράμε και να αποδείξουμε ότι τα πάντα στη ζωή δεν είναι ούτε τιμωρία, ούτε και η μεγαλύτερη ευτυχία. Είναι κάτι το ενδιάμεσο. Ο Παναγούλης, όταν βγήκε τότε από την φυλακή είχε πει ότι 'τώρα μπαίνω σε μία μεγάλη φυλακή'. Πιστεύω να μην συμβεί το ίδιο και σ΄εμένα και να το διαλαλώ. Αισθάνθηκα άσχημα με κάποιους ανθρώπους που μπορεί να είναι άδικα στη φυλακή, κάποιοι βέβαια μπορεί να είναι και δίκαια, αλλά εγώ παίρνω το ανθρώπινο στοιχείο και είμαι πολύ συγκλονισμένος και συγκινημένος»'.
Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο καταδίκασε τον Λάκη Γαβαλά για χρέη προς το Δημόσιο σε ποινή επτά ετών, κάνοντας δεκτό το αίτημα αναστολής στην έφεση, επιβάλλοντας του χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα