''δεν ειναι ρατσιστης ουτε εγω φασιστασ''...

18:41 30/5/2014 - Πηγή: Fimotro
Μετά την πρόσκληση του Βρετανού επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας, Νάιτζελ Φάρατζ, στον Μπέπε Γκρίλο του Κινήματος Πέντε Αστέρων για να ενώσουν...
τις δυνάμεις τους, ο Ιταλός πρώην κωμικός, υπερασπίστηκε τον καινούριο του φίλο λέγοντας πως δεν είναι ρατσιστής.

Μιλώντας στη Daily Telegraph ο Γενοβέζος αντισυστημικός, υποστήριξε πως ο ηγέτης του Ukip «έχει αίσθηση του χιούμορ και της ειρωνείας», ενώ τόνισε πως δεν είναι ρατσιστής, διευκρινίζοντας πως οι δύο πλευρές έχουν πολλά κοινά σχετικά
με διάφορα ζητήματα, όπως αυτό της μετανάστευσης.
«Ο Φάρατζ θέλει να ελέγξει τη μετανάστευση στην Ευρώπη, όπως εμείς», τόνισε ο Γκρίλο.
«Δεν είναι αλήθεια ότι είναι ρατσιστής, όπως εγώ δεν είμαι φασίστας ή ναζιστής όπως με περιγράφουν οι ιταλικές εφημερίδες», πρόσθεσε ο επικεφαλής του πεντάστερου κινήματος.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι αν ο Βρετανός που σάρωσε στις εκλογές της περασμένης Κυριακής ήταν ρατσιστής, τότε θα συνεργαζόταν με την ξενοφοβική Λέγκα του Βορρά.
Βέβαια, συμπλήρωσε ότι οι δύο άνδρες δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, αλλά συναντήθηκαν για να γνωριστούν.
Άλλωστε για να υπάρξει συμφωνία, θα πρέπει πρώτα τα εγγεγραμμένα μέλη του κινήματος να ψηφίσουν διαδικτυακά αν συμφωνούν με τις απόψεις του Φάρατζ.
Μετά τη συνάντησή τους πάντως, το Ukip εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφερόταν ότι αν οι δύο άνδρες συμφωνήσουν, «θα προκαλέσουμε πολλούς μπελάδες στις Βρυξέλλες».
Όλα αυτά, ενώ ο γκριζομάλλης Ιταλός που είδε τα ποσοστά του στις ευρωεκλογές να κατακρημνίζονται, φωτογραφήθηκε ως άλλος… superstar στην παραλία της Μαρίνα ντι Μπιμπόνα, φορώντας ακάνθινο στεφάνι, παραλείποντας ευτυχώς τη χλαμύδα.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα