''δημοκρατικη διαδικασια το δημοψηφισμα''...

17:11 22/1/2015 - Πηγή: Fimotro
Με την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου για διενέργεια δημοψηφίσματος...
εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε μεγάλη συμφωνία για το ελληνικό πρόβλημα με τους εταίρους και δανειστές, τάσσεται ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στην Α’ Αθήνας Χρήστος Αηδόνης.

«Το
δημοψήφισμα αποτελεί μία άκρα δημοκρατική διαδικασία. Δεν πρέπει να μας φοβίζουν οι αποφάσεις του λαού, εξάλλου στις 25 Ιανουαρίου θα έχουμε το ουσιαστικό δημοψήφισμα. Δεν είμαστε αντίθετοι σαν κίνημα σ' ένα δημοψήφισμα που θα αφορά το μέλλον του ελληνικού λαού» σημειώνει ο κ. Αηδόνης, ενώ αναφερόμενος στην περιπέτεια του 2011 επισημαίνει ότι «είναι σε όλους γνωστά τα γεγονότα του Νοεμβρίου εκείνης της χρονιάς. Ναι, ο Παπανδρέου ανετράπη!».

Ξεκαθαρίζει ότι η χώρα χρειάζεται κυβερνητική λύση σε προοδευτική κατεύθυνση για τις αναγκαίες ρήξεις και μεταρρυθμίσεις, ενώ ασκεί κριτική και προς τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «πρέπει να αντιμετωπίζεις με την αλήθεια τον λαό». Σημειώνει μάλιστα: «Το "εμπόριο των υποσχέσεων" δεν είναι κάτι νέο στην πολιτική σκηνή. Δυστυχώς, αυτά που λέγονται προεκλογικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που υλοποιούνται μετά. Αυτό το "κενό πολιτικής" κλονίζει την πολιτική αξιοπιστία με αποτέλεσμα ο κόσμος να μας γυρίζει την πλάτη και να καταφεύγει σε επιλογές ακραίων στοιχείων στον πολιτικό χάρτη».
Keywords
Τυχαία Θέματα