Εντοπιστηκε και συνεληφθη ο οδηγος της τραγωδιας στον αλμυρο

Μετά το άγριο τροχαίο δυστύχημα στο 277ο χλμ. της Εθνικής οδού, στον Αλμυρό, με θύμα τον 31χρονο ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Αχιλλείου, Απόστολο Πλασταρά, οι άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, αξιοποιώντας...
μαρτυρίες αλλά και υλικό από τις κάμερες που είναι τοποθετημένες κατά μήκος της Π.Α.Θ.Ε. εντόπισαν και συνέλαβαν, το μεσημέρι της Κυριακής, τον καταζητούμενο οδηγό του Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο παρέσυρε τον 31χρονο.
Πρόκειται
για 45χρονο από το Βελεστίνο, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.
Να υπενθυμίσουμε, ότι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., το τροχαίο δυστύχημα συνέβη, όταν Ι.Χ.Ε. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 31χρονος, ενήργησε ελιγμό για να αποφύγει αντικείμενο, που έπεσε από προπορευόμενο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 72χρονο, με αποτέλεσμα την εκτροπή – ανατροπή του πρώτου οχήματος και την εκτίναξη του οδηγού του στο οδόστρωμα.
Στη συνέχεια, άλλο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, κινούμενο προς την ίδια κατεύθυνση, παρέσυρε τον 31χρονο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, ενώ εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.
Ο 72χρονος οδηγός του Ι.Χ.Φ. συνελήφθη το Σάββατο, ενώ ο 45χρονος οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου αναζητούνταν για περίπου 33 ώρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα